Fjern støjen når du er på arbejdet med nyt headset

Evolve 75e fra Jabra giver dig aktiv støjdæmpning og ”optaget-lampe”, som vi kender det fra de øvrige professionelle headsets i Evolve-serien, men nu er det hele pakket i et for den private forbruger velkendt design med ørepropper

Siden lanceringen i 2014 er der blevet udviklet på Evolve produktserien med henblik på at skabe en uforstyrret arbejdszone og gøre det muligt at holde fokus i løbet af arbejdsdagen. Jabra har påvist, at den største hæmsko, for at kontorfolket kan være produktive, er støj og afbrydelser. Undersøgelser viser, at størsteparten af de fleksible medarbejdere (78%) siger, at deres personlige produktivitet på kontoret afhænger af mængden af støj.

Derfor var den danske lydekspert den første til at introducere aktiv støjdæmpning (ANC) og ”optaget-lampe”. Evolve 75e-serien er designet på en måde, hvor man trækker et, for den private forbruger, velkendt design med ørepropper ind i et professionelt miljø og samtidig fastholder alle de overbevisende egenskaber ved Evolve-serien: trådløs frihed, fantastisk lyd, kompatibelt med UC, ANC og ”optaget-lampe”.

Designet med ørepropperne skaber det ultimative arbejdsredskab, når det gælder lyd og frihed, som gør det muligt at samarbejde, koncentrere sig og være produktiv i travle storrumskontorer uden at behøve at fortrække til tilstødende stillerum.

Skaber fokus og eliminerer forstyrrelser

Bluetooth stereoheadsets er en af de kategorier indenfor forbrugerelektronik, der er hurtigst voksende. Medarbejdere, der leder efter en løsning, som giver mulighed for at fokusere og arbejde uden forstyrrelser, søger i stigende grad denne formfaktor til både professionelt og privat brug. På nuværende tidspunkt anvender tre ud af ti (31%) forretningsfolk et headset på jobbet.

Evolve 75e er skabt for at imødekomme denne udvikling ved at udnytte Jabra’s unikke ekspertise indenfor mikrofoner og dermed afskaffe boom-armen til mikrofonen men stadig bevare en samtalekvalitet af professionel standard. Modellen, hvor man bærer headsettet rundt om nakken, giver fleksibilitet og mobilitet, hvilket forbedrer samarbejdet på kontoret og giver fleksibilitet for de, der foretager arbejdsrelaterede opkald både på og udenfor kontoret.

På lanceringstidspunktet vil headsettet være klar med de standard UC-certificeringer, der gælder for Jabra Evolve, og headsettet sikrer dermed, at konferencekald er af høj kvalitet og leverer problemfri og intuitiv UC-tilpasning, der bygger bro mellem mobiltelefon og computer.

Denne lancering kommer lige i hælene på den succesfulde lancering af Evolve 75 headsettet tidligere på året, og Jabra tilbyder nu et reelt valg for de, der ønsker de samme features og den samme kvalitet blot i et format med ørepropper, hvilket er grunden til, at produktet kaldes Evolve 75e.

Jabra Evolve 75e i korte træk:

  • Design – ørepropper
  • Fantastisk lyd – UC-kompatibel lydkvalitet, udviklet til at understøtte professionel UC
  • Udholdenhed – strøm dagen lang
  • Forbedret produktivitet – integreret ”optaget-lampe” og aktiv støjdæmpning

Læs mere om Jabra Evolve 75e.

Pris og tilgængelighed

Jabra Evolve 75e vil være tilgængeligt fra slutningen af Q4 2017. Pris 1.780 kroner

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (2335 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?