Gør-det-selv sikkerhed til hjemmet

Nest er næsten lige kommet til Danmark med deres intelligente produkter, og nu er de klar med et let gør-det-selv sikkerhedsprodukt der skal gøre det let at for dig, og svært for tyven

Det er ikke så længe siden Nest etablerede sig i Danmark med deres sikkerhedsprodukter. Som du måske husker, så er Nest et lille Google start-up-firma, og lige i starten var det ikke alle deres produkter der kom til Danmark.

Men det har travlt – de gode folk hos Nest, for nu har de lige annonceret at de kommer med en samlet pakke, et alarmsystem, som både skulle være let at sætte op, og samtidig gøre livet surt for indbrudstyven.

Nest Secure, som det nye system hedder, er en række produkter sat samme, så det giver et komplet system:

  • Nest Guard er en multifunktionel sikkerhedsbase, der leverer alarmen, tastaturet, en bevægelsessensor og en behagelig stemme.
  • Nest Detect er den første af sin slags: En sensor, der i ét kompakt batteridrevet produkt registrerer både bevægelse og åbning/lukning. Placer sensoren på et vindue, og den ved, når det åbnes. Placer den på en væg, og den registrerer bevægelse i rummet. Placer den på en dør, og den kan gøre begge dele.
  • Nest Tag er en praktisk nøglebrik, som kan sættes i en nøglering, så du nemt kan slå Nest Secure til og fra uden en adgangskode. Nest Tags er lette at dele med familiemedlemmer og andre betroede personer, der jævnligt kommer i hjemmet, f.eks. rengøringshjælpen.
  • Videodørklokken Nest Hello – Nests første videodørklokke kombinerer den kendte intelligente sikkerhed fra et Nest Cam med en praktisk dørklokke.
  • Sikkerhedskameraet Nest Cam IQ til udendørs brug – Et sikkerhedskamera, der er specialbygget af manipulationssikrede og vejrbestandige komponenter, så det kan beskytte dit hjem med sublim billedkvalitet og intelligent teknologi.

Jeg er slet ikke i tvivl om, at Nest her rammer noget rigtigt, for med flere og flere indbrud, er der et stigende behov for at beskytte sig selv. Samtidig er det vildt dyrt, og ofte besværligt, at få professionelle systemer installeret, og der er ikke rigtig noget belæg for at sige, at de beskytte dig bedre end et godt system fra f.eks. Nest. Eller rettere jeg har ikke set nogle tal der siger det. Bare at have ting som Nabohjælp på dit hjem, ved vi reducerer mængden af indbrud markant.

Så hvad er det lige Nest Secure giver dig med deres produkter?

Jo du får en række sensorer (Detect) der både kan registrere bevægelse og åbning/lukning af døre og vinduer. Og skulle du glemme at slå alarmen til, så får du en reminder af app’en.

Nest Guard er basen, med nødbatteri og mulighed for reservetilkobling til nettet, så den også virker ved strømafbrydelse og når dit normale WiFi er nede.

Nest Hello er så den smarte videoringeklokke der kan se om der kommer besøgende, sende et billede også selvom personen ikke ringer på. Du kan også snakke med personen, også selvom du ikke er hjemme.

Nest Cam IQ er som før skrevet, et udendørskamera, og det kan du senere læse mere om her på Tech-Test, når vores test af de første Nest-produkter er færdig – stay tuned.

Der er rigtig mange spændende funktioner med Nest, blandt andet integration til andre sikkerhedsprodukter fra firmaer der arbejder sammen med Nest, og så virker det naturligvis sammen med Google Assistent.

Præcist hvornår Nest Secure kommer til Danmark er ikke helt sikkert endnu, men det skulle være i løbet af første halvår 2018. Vi glæder os meget her på redaktionen.

Har du lyst til at læse om Nest Hello så kan du læse mere her.

Tjek priser på bredbånd

Tech-Test har indgået et samarbejde med Samlino så du kan tjekke bredbåndspriser og ikke mindst muligheder for bredbånd på din adresse.

Det er helt gratis og Samlino skal ikke bruge andet end din adresse for at levere priser til dig.

Når du har indtastet adressen i feltet herunder, bliver du sendt til Samlino, hvor du får vist resultatet, og hvor du kan indsætte flere filtre, hvis du har bestemte behov for dit bredbånd.

Kommentar til artiklen?