Nu skal du blende i vakuum

Ny blender fra Kuvings blender i vakuum, og lover flere fibre, vitaminer næringstoffer

Ok – ideen er, at ved et vakuum på 80 kPa (kilo Pascal, for dem der ikke kende de enheder), bevares farve- og næringsstoffer ved at forhindre kontakt mellem ingredienser og luft. Dermed skulle den naturlige samg af de friske råvarer forbedres, og du får en lækker og ensartet cremet konsistens! Mindre oxidering og intet spild.

Det er så lige hvad den nye blender, Kurvings, kan – altså blende i vaakum.

En vakuumblender virker ved, at den – inden den starter – suger overskydende luft ud af blenderkanden. Der skabes herved et undertryk i kanden, hvilket betyder, at man reducerer et problem jeg ikke anede eksisterede når man blender, nemlig at råvarerne bliver kraftigt oxiderede under processen.

Samtidig udvider råvarerne sig en anelse på grund af vakuummet, hvilket jo giver god mening, og det skulle betyde, at de er nemmere at blende og finthakke – de nedbrydes derfor nemmere, hvilket også har betydning for frigivning af de næringsstoffer, der sidder i cellevæggene.

Det lyder jo forjættende, og den danske distributør,  Witt, fortæller at resultatet ved vakuumblending er:

  • Bedre smag, færre luftbobler og mindre oxidering, hvilket øger holdbarheden og giver bedre tekstur.
  • Flottere farve og mere lækker konsistens
  • Øget holdbarhed – op til 7 dage på køl
  • Sundere resultat – flere vitaminer og fibre bevares i det færdige produkt

Maskinen er ydermere udstyret med en lyddæmpende blenderklokke, der minimerer støj forårsaget af den kraftige motor, når man blender kraftigt.

Med assistance fra den stærke power-motor, auto-blenderfunktionen, 3D-knivsystemet, OneTouch-automatikken, motorbeskyttelsessensoren, luftkølingssystemet og sikkerhedsfunktionerne er du sikret: frisk juice, fløjlsbløde smoothies, lækre supper, perfekt mandelmælk og meget mere.

Prien ender på 5.499 kroner, og du kan læse mere om den her.

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (2583 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hvis du ikke allerede får vores nyhedsbrev, har du her muligheden for at tilmelde dig.

Vi udsender 1 gang om ugen, så vi kommer ikke til at spamme din mailboks.

Vi holder dine data private, og deler dem ikke med tredjepart