Nu skal du blende i vakuum

Ny blender fra Kuvings blender i vakuum, og lover flere fibre, vitaminer næringstoffer

Ok – ideen er, at ved et vakuum på 80 kPa (kilo Pascal, for dem der ikke kende de enheder), bevares farve- og næringsstoffer ved at forhindre kontakt mellem ingredienser og luft. Dermed skulle den naturlige samg af de friske råvarer forbedres, og du får en lækker og ensartet cremet konsistens! Mindre oxidering og intet spild.

Det er så lige hvad den nye blender, Kurvings, kan – altså blende i vaakum.

En vakuumblender virker ved, at den – inden den starter – suger overskydende luft ud af blenderkanden. Der skabes herved et undertryk i kanden, hvilket betyder, at man reducerer et problem jeg ikke anede eksisterede når man blender, nemlig at råvarerne bliver kraftigt oxiderede under processen.

Samtidig udvider råvarerne sig en anelse på grund af vakuummet, hvilket jo giver god mening, og det skulle betyde, at de er nemmere at blende og finthakke – de nedbrydes derfor nemmere, hvilket også har betydning for frigivning af de næringsstoffer, der sidder i cellevæggene.

Det lyder jo forjættende, og den danske distributør,  Witt, fortæller at resultatet ved vakuumblending er:

  • Bedre smag, færre luftbobler og mindre oxidering, hvilket øger holdbarheden og giver bedre tekstur.
  • Flottere farve og mere lækker konsistens
  • Øget holdbarhed – op til 7 dage på køl
  • Sundere resultat – flere vitaminer og fibre bevares i det færdige produkt

Maskinen er ydermere udstyret med en lyddæmpende blenderklokke, der minimerer støj forårsaget af den kraftige motor, når man blender kraftigt.

Med assistance fra den stærke power-motor, auto-blenderfunktionen, 3D-knivsystemet, OneTouch-automatikken, motorbeskyttelsessensoren, luftkølingssystemet og sikkerhedsfunktionerne er du sikret: frisk juice, fløjlsbløde smoothies, lækre supper, perfekt mandelmælk og meget mere.

Prien ender på 5.499 kroner, og du kan læse mere om den her.

Tjek priser på bredbånd

Tech-Test har indgået et samarbejde med Samlino så du kan tjekke bredbåndspriser og ikke mindst muligheder for bredbånd på din adresse.

Det er helt gratis og Samlino skal ikke bruge andet end din adresse for at levere priser til dig.

Når du har indtastet adressen i feltet herunder, bliver du sendt til Samlino, hvor du får vist resultatet, og hvor du kan indsætte flere filtre, hvis du har bestemte behov for dit bredbånd.

Kommentar til artiklen?