Flyvende bil fra Aston Martin – måske James Bonds næste bil

Aston Martin har for nyligt fremvist en conceptbil der kan flyve, en hybrid-elektrisk bil der kan lande og lette vertikalt. Prisen forventes at ligge i nærheden af 7 millioner pund – ca. 60 millioner kroner

Aston Martin Volante Vision Concept. Foto: Aston Martin

Den britiske bilproducent af luksusbiler, Aston Martin, vil med i kapløbet om flyvende biler, og deres konceptbil der skulle klare den opgave, blev fremvist ved 2018 Farnborough Air Show, og det blev endda nævnt, at den flyvende bil måske bliver James Bonds favoritbil i fremtidige film.

Navnet er Volante Vision Concept, og bilen kan lette og lande vertikalt og indeholder, ikke overraskende, masser af high-end specifikationer som vi kender og elsker Aston Martin for.

Men selvom bilen er fremvist som en konceptbil, så er det altså ikke en bil du skal forvente at kunne købe i den nærmeste fremtid. Talsmænd fra Aston Martin har udtalt til Business Insider, at ’hvis’ bilen går i produktion så bliver det tidligst i miden af 2020’erne. Så du har masser af tid til at spare de 60 millioner sammen til din næste bil.

Men det vigtigste er og bliver dog, at Aston Martin holder fast i deres forhold til 007. Og det betyder at der er en god chance for, at vi kommer til at se spionen over alle spioner, flyve en af disse biler i en fremtidig film.

En talsmand fra Aston Martin siger til Business Insider:

”Vi har et langt og specielt forhold med EON (produktionsselskabet bag James Bond-filmene), og vi håber at kunne arbejde sammen med dem igen i fremtiden.

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (2126 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?