Hi-Res lyd fra SteelSeries med Arctis Pro-serien

SteelSeries, der er bedst kendt for deres gaming-mus, sender nu Hi-Res lydsystemer til både pc og PS4 på gaden

SteelSeries præsenterer Arctis Pro, en ny serie, der sætter Hi-Res Audio på gamingmenuen. Serien består af tre modeller, nemlig Arctis Pro, Arctis Pro + GameDAC og Arctis Pro Wireless

Arctis Pro + GameDAC

Usb-headset til pc og PS4 benytter sædvanligvis en DAC med lav kvalitet, men SteelSeries har udstyret deres nye Arctis Pro-serie med en GameDAC, der benytter ESS Sabre DAC og forstærker, der sikrer lyd i Hi-Fi kvalitet (96 kHz/24-bit) uden downsampling og med en lav harmonisk forvrængning på -90 dB (THD+N).

GameDAC har et OLED-display, der gør det hurtigt og let at justere volumen, vælge den rette ChatMix-balance og tilpasse lyden perfekt med en indbygget 10-båndsequalizer – alt sammen uden at være afhængig af software. Desuden kan du slutte din smartphone til 3,5-mm stikket og besvare opkald eller deltage i ekstern VoIP chat, og med Line Out-stikket kan dine højttalere også nyde godt af den fremragende lyd fra den integrerede Sabre DAC.

Arctis Pro Wireless

Dobbelt batteri og dobbelt trådløs forbindelse – op til 12 m rækkevidde uden kabler og uden kompromiser. Med en usb-basestation, der understøtter både tabsfri 2,4-GHz trådløs overførsel og Bluetooth samtidigt, kan pc- og PS4-gamere få en fremragende lydoplevelse i spil og samtidig deltage i en Discord-chat via appen på deres telefon, eller streame musik fra en ekstern enhed.

Arctis Pro Wireless bruger desuden det samme hot-swap batterisystem, som har gjort Siberia 800 og 840 så populære: 2 udskiftelige li-ion batterier med op til 10 timers spilletid hver – det ene sidder i headsettet mens det andet oplades i basestationen. Takket være OLED-displayet kan du tilpasse lyden efter din egen smag uden brug af software, og med auto-channel hopping funktionaliteten undgår du desuden interferens fra andre trådløse enheder.

Arctis Pro-serien

Selve det stilfulde Arctis Pro-headset lægger sig designmæssigt op ad den Red Dot Design-prisvindende Arctis-serie. Alle 3 modeller i Arctis Pro-serien deler bl.a. følgende egenskaber:

  • Højttalerenheder klar til Hi-Res lyd – Frekvenser op til 40.000 Hz, næsten det dobbelte af de fleste andre headset (22.000 Hz).
  • Udført i luksusmaterialer – Fra den gunmetal-grå finish på hovedbåndet af letvægtsstål og armene udført i en aluminiumslegering til den bløde belægning på ørekoppernes ydersider – Arctis Pro er luksus, der er til at tage og føle på.
  • DTS Headphone:X 2.0 – Vækker spillets lyd til live omkring dig med en utroligt nøjagtig positionsbestemmelse og gengivelse af hver lyddetalje.
  • Det bedste fra Arctis – Smukt design, perfekt komfort med AirWeave-materiale og klar stemme via SteelSeries ClearCast-mikrofon.
  • ChatMix uden brug af software – Find den perfekte balance mellem chatvolumen og spillets lyd uden at skulle forlade spillet med Alt-Tab.
  • Prism RGB-belysning – 16,8 millioner farver, reaktiv belysning og tilpassede lyseffekter via SteelSeries Engine.

Arctis Pro-serien kan nu købes til følgende vejl. priser:

Arctis Pro: 1.499 kroner

Arctis Pro + GameDAC: 2.099 kroner

Arctis Pro Wireless: 2.599 kroner

Tjek priser på bredbånd

Tech-Test har indgået et samarbejde med Samlino så du kan tjekke bredbåndspriser og ikke mindst muligheder for bredbånd på din adresse.

Det er helt gratis og Samlino skal ikke bruge andet end din adresse for at levere priser til dig.

Når du har indtastet adressen i feltet herunder, bliver du sendt til Samlino, hvor du får vist resultatet, og hvor du kan indsætte flere filtre, hvis du har bestemte behov for dit bredbånd.

Kommentar til artiklen?