Hi-Res lyd fra SteelSeries med Arctis Pro-serien

SteelSeries, der er bedst kendt for deres gaming-mus, sender nu Hi-Res lydsystemer til både pc og PS4 på gaden

SteelSeries præsenterer Arctis Pro, en ny serie, der sætter Hi-Res Audio på gamingmenuen. Serien består af tre modeller, nemlig Arctis Pro, Arctis Pro + GameDAC og Arctis Pro Wireless

Arctis Pro + GameDAC

Usb-headset til pc og PS4 benytter sædvanligvis en DAC med lav kvalitet, men SteelSeries har udstyret deres nye Arctis Pro-serie med en GameDAC, der benytter ESS Sabre DAC og forstærker, der sikrer lyd i Hi-Fi kvalitet (96 kHz/24-bit) uden downsampling og med en lav harmonisk forvrængning på -90 dB (THD+N).

GameDAC har et OLED-display, der gør det hurtigt og let at justere volumen, vælge den rette ChatMix-balance og tilpasse lyden perfekt med en indbygget 10-båndsequalizer – alt sammen uden at være afhængig af software. Desuden kan du slutte din smartphone til 3,5-mm stikket og besvare opkald eller deltage i ekstern VoIP chat, og med Line Out-stikket kan dine højttalere også nyde godt af den fremragende lyd fra den integrerede Sabre DAC.

Arctis Pro Wireless

Dobbelt batteri og dobbelt trådløs forbindelse – op til 12 m rækkevidde uden kabler og uden kompromiser. Med en usb-basestation, der understøtter både tabsfri 2,4-GHz trådløs overførsel og Bluetooth samtidigt, kan pc- og PS4-gamere få en fremragende lydoplevelse i spil og samtidig deltage i en Discord-chat via appen på deres telefon, eller streame musik fra en ekstern enhed.

Arctis Pro Wireless bruger desuden det samme hot-swap batterisystem, som har gjort Siberia 800 og 840 så populære: 2 udskiftelige li-ion batterier med op til 10 timers spilletid hver – det ene sidder i headsettet mens det andet oplades i basestationen. Takket være OLED-displayet kan du tilpasse lyden efter din egen smag uden brug af software, og med auto-channel hopping funktionaliteten undgår du desuden interferens fra andre trådløse enheder.

Arctis Pro-serien

Selve det stilfulde Arctis Pro-headset lægger sig designmæssigt op ad den Red Dot Design-prisvindende Arctis-serie. Alle 3 modeller i Arctis Pro-serien deler bl.a. følgende egenskaber:

  • Højttalerenheder klar til Hi-Res lyd – Frekvenser op til 40.000 Hz, næsten det dobbelte af de fleste andre headset (22.000 Hz).
  • Udført i luksusmaterialer – Fra den gunmetal-grå finish på hovedbåndet af letvægtsstål og armene udført i en aluminiumslegering til den bløde belægning på ørekoppernes ydersider – Arctis Pro er luksus, der er til at tage og føle på.
  • DTS Headphone:X 2.0 – Vækker spillets lyd til live omkring dig med en utroligt nøjagtig positionsbestemmelse og gengivelse af hver lyddetalje.
  • Det bedste fra Arctis – Smukt design, perfekt komfort med AirWeave-materiale og klar stemme via SteelSeries ClearCast-mikrofon.
  • ChatMix uden brug af software – Find den perfekte balance mellem chatvolumen og spillets lyd uden at skulle forlade spillet med Alt-Tab.
  • Prism RGB-belysning – 16,8 millioner farver, reaktiv belysning og tilpassede lyseffekter via SteelSeries Engine.

Arctis Pro-serien kan nu købes til følgende vejl. priser:

Arctis Pro: 1.499 kroner

Arctis Pro + GameDAC: 2.099 kroner

Arctis Pro Wireless: 2.599 kroner

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (2336 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?