Nyt mekanisk gaming-tastatur fra Logitech G, har ombyttelige kontakter

Det nye gaming-tastatur fra Logitech lover den mest personificerede gaming oplevelse til dato

Logitech G har lige lanceret deres PRO X Mekanisk Gaming Tastatur. Dette nye tastatur har flere switchtyper, herunder Clicky, Lineær og Tactilein, et tenkeyless-design, der passer til behovene hos nuværende og kommende esports-professionelle.

PRO X Gaming Keyboard er designet til de mest krævende standarder for verdens bedste eSport-professionelle, og er designet til at give eSport-professionelle og konkurrencespillere pålidelighed og kvalitetsfunktioner designet til at forbedre dit spil uden at komme i vejen.

Det nye tastatur bygger på det pro-godkendte Logitech G PRO Gaming Keyboards pladsbesparende tenkeyless-design, hvilket gør det nemt at pakke til turneringsrejser og at frigøre bordplads til lav-sensitive musebevægelse. Derudover sikrer et aftageligt Micro-USB-stik, at kablet ikke går i stykker ved tilslutningspunktet, når det hopper rundt i en taske og transporteres mellem events. Tastaturet har også RGB-belysning, der kan tilpasses, og som kan gemmes i en indbygget hukommelsesprofil.

Pris og tilgængelighed

PRO Gaming Tastaturet kommer i to varianter, som er tilgængelige i oktober 2019;

Logitech G PRO X Mekanisk Gaming Tastatur med user-swappable GX Clicky, lineær eller taktile switches. Vejledende udsalgspris 1.090 kroner. Logitech G PRO X Mekanisk Gaming Tastatur kan kun købes på Logitech G’s hjemmeside.

Logitech G PRO Mechanical Gaming Tastatur med non-swappable clicky switches har en vejledende udsalgspris for 999 kroner,-.

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (2846 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hvis du ikke allerede får vores nyhedsbrev, har du her muligheden for at tilmelde dig.

Vi udsender 1 gang om ugen, så vi kommer ikke til at spamme din mailboks.

Vi holder dine data private, og deler dem ikke med tredjepart