Huawei Watch GT 2 har nye funktioner og forbedret batterilevetid

Huawei har lige lanceret deres nyeste smartwatch-generation, Huawei Watch GT 2. Det nye smartwatch kommer i to modeller med hver to varianter, der alle byder på en række spændende funktioner, som gør det nemmere at leve sundt i hverdagen

Det nye smartwatch fra Huawei kommer til Danmark i to modeller med hver to varianter: Classic (46mm), Sport (46mm), Classic (42mm) og Elegant (42mm).

En af de smarte features, der følger med Watch GT 2, er 46mm-modellernes mulighed for at gennemføre opkald via Bluetooth. Med disse varianter af Watch GT 2 kan du nemlig klare opkald på op til 150 meters afstand fra din smartphone.

Når det kommer til brugeroplevelsen, skorter det heller ikke på funktioner. Watch GT 2 kan analysere på 15 forskellige sportskategorier – heriblandt cykling, svømning, klatring og romaskinetræning. Og med fuld monitorering på de forskellige sportstyper får du indblik i op til 190 typer data, når du træner.

Med funktionen TruSleepTM 2.0 benyttes kunstig intelligens til at identificere søvnproblemer, og på den baggrund kommer uret med forslag til, hvordan du kan forbedre din søvnkvalitet. Huawei Watch GT 2 holder desuden øje med din hjerterytme og giver dig en advarsel, hvis din hjerterytme ligger over 100bpm eller under 50bpm, hvilket kan være tegn på hjerteproblemer.

Stærk batterilevetid

Watch GT 2 har en indbygget Kirin A1-chip, der sikrer ekstremt lavt strømforbrug. På den måde kan Huawei Watch GT 2 46mm-modellerne med hjertemonitorering, 30 minutters ugentlige Bluetooth-opkald, 30 minutters ugentlig musikafspilning, 90 minutters ugentlig træning og brug af sleep mode om natten sikre op til to ugers batteritid.

Med Watch GT 2 holder Huawei fast i det klassiske design fra deres tidligere smartwatches. Hver model har sit eget elegante udtryk, så du kan vælge lige det look, der passer til din stil. Samtidig sikrer all-in-one 3D-glasskærmen med AMOLED HD, at du får en optimal touch-screen-oplevelse i en opløsning på hele 454×454 pixels.

Huawei Watch GT 2 kommer til salg i Danmark hos Elgiganten, Power, Bilka, Telia og Yousee. Priserne og salgstidspunkterne for Huawei Watch GT 2-modellerne bliver:

  • Classic (46mm) – 1.999 kroner – slutningen af oktober
  • Sport (46mm) – 1.999 kroner – slutningen af oktober
  • Classic (42mm) – 1.799 kroner – starten af november
  • Elegant (42mm) – 2.299 kroner – starten af december

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (2742 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hvis du ikke allerede får vores nyhedsbrev, har du her muligheden for at tilmelde dig.

Vi udsender 1 gang om ugen, så vi kommer ikke til at spamme din mailboks.

Vi holder dine data private, og deler dem ikke med tredjepart