Opdatering til Huawei Mate 10 giver bedre kamera

Sidste års topmodel fra Huawei, Mate 10, har lige fået en softwareopdatering som gør kameraet markant bedre til at tage billeder i dæmpet natbelysning

Huaweis Mate 10 og Mate 10 Pro er udstyret med et 12MP+20MP Leica Dual Camera og har indbygget kunstig intelligens, som både hjælper med baggrunds- og motivgenkendelse, og skaber et godt udgangspunkt for at tage billeder af højeste kvalitet. Nu bliver det muligt at tage endnu skarpere billeder i mørke med den nye Night Mode-opdatering.

Da Mate 10-serien blev lanceret, var det med Huaweis første processor med indbygget kunstig intelligens. Og nu tilføjer den nye softwareopdatering en ny dimension til smartphonens kunstige intelligens. Med den nye Night Mode-opdatering, som bygger på Huaweis innovative AIS-teknologi (AI Image Stabilization), er Huaweis Mate 10-serie i stand til at optimere billeder, så brugere kan tage billeder i svag belysning uden at skulle bruge et stativ til at sikre skarpe billeder.

”Vores nye Night Mode-opdatering er en betydelig opgradering til kameraet, og nu hvor sommeren er ovre, og vi går en mørkere tid i møde, kommer opdateringen på et godt tidspunkt. Det vil give helt nye muligheder for brugerne til at tage skarpe billeder af højeste kvalitet i hele det mørke vinterhalvår,” siger Marie Dam Feldborg, der er Head of Marketing and Communication hos Huawei Danmark.

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (2789 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hvis du ikke allerede får vores nyhedsbrev, har du her muligheden for at tilmelde dig.

Vi udsender 1 gang om ugen, så vi kommer ikke til at spamme din mailboks.

Vi holder dine data private, og deler dem ikke med tredjepart