Nu skal du styre toilettet med din smartphone

Digitalt toilet der skyller dig med vand efter du har brugt det, skal nu styres fra din smartphone – du har den jo med alligevel

Havde dette været første april, ville jeg have troet at denne pressemeddelelse var en vittighed. Men den er god nok. Geberit, der står bag AquaClean douchetoilettet (et toilet der skyller dig med vand efter endt toiletbesøg), har nu udviklet en app der styrer deres toilet.

Den app kan nøjagtig det samme som fjernbetjeningen til toilettet, nemlig styre toilettets funktioner – altså ting som at justere vandstrålens intensitet, sprayarmens position, varmen i brættet og toilettets indbyggede varmluftstørring til præcis dine ønsker.

Men Geberit stopper ikke her. Faktisk har de givet dig muligheden for at gemme dine indstillinger i app’en, og hvis du så flytter ind på et hotel der er udstyret med Geberit AquaClean toiletter af typen Mera eller Tuma, så bliver toilettet helt automatisk indstillet efter dine præferencer, og voila – vandet der rammer dine følsomme baller er præcist som hjemme.

Geberit kalder det for en følelse af ”home away from home”, og mener at det er den mest eftertragtede luksus for den kræsne rejsende.

Personligt må jeg indrømme at jeg har svært ved at tage denne app alvorligt. Men hvad ved jeg – mit toilet har de to traditionelle skyl og det er det – ikke en gang varme i sædet har det.

Måske ændrer jeg opfattelse, hvis jeg nogen sinde får toiletter der blidt skyller mig med lunkent vand efter endte besøg…

Tjek priser på bredbånd

Tech-Test har indgået et samarbejde med Samlino så du kan tjekke bredbåndspriser og ikke mindst muligheder for bredbånd på din adresse.

Det er helt gratis og Samlino skal ikke bruge andet end din adresse for at levere priser til dig.

Når du har indtastet adressen i feltet herunder, bliver du sendt til Samlino, hvor du får vist resultatet, og hvor du kan indsætte flere filtre, hvis du har bestemte behov for dit bredbånd.

Kommentar til artiklen?