Så er Samsung klar med en budget-mobil

Samsung er nok mest kendt for deres dyre high-end smartphones, men nu har de altså lanceret Galaxy A7 – en ’billig’ smartphone der nu har fået et trippe-kamera på bagsiden samt andre spændende detaljer

Så lad os lige starte med at kigge på det mest spændende i den nye mobil, nemlig kameraet. Der er en 8MP 120-graders Ultra Wide linse der giver kameraet samme synsvinkel som dit eget øje – syret ikke?

Så er der også 2 stk. 24MP Depth-linser som giver A7 adgang til at styre dybdeskarpheden (læs: Bokeh-effekten), og så lukker linserne automatisk mere lys ind ved at kobinere fire pixels til en, når der er udfordrende lysforhold.

Samsung har også indført hvad de kalder for en intelligent Scene Optimizer, og det skulle få kameraet til automatisk at genkende motiv og derefter justere farve, kontrast og lysstyrke.

På forsiden har Samsung placeret et 24MP-kamera med en justerbar LED-flash, som giver mulighed for at tage selfies selv i dårlig belysning. Der er også mulighed for bokeh-effekt og så kan du lave AR-emojis som også på de større versioner af Samsungs mobiler.

Skærmen er på 6” og naturligvis en Super AMOLED, helt i Samsungs ånd. Skærmen er et Infinity Display, så du får maksimal skærmstørrelse på mobilen.

Den nye mobil er opbygget i et elegant glasdsesign, den har fingeraftrykssensor og glatte kurver. Og det fede er, at du faktisk kan få mobilen til kun 2.749 kroner fra d. 19. oktober, og lur mig om ikke den hurtigt falder i pris. Så her er der virkelig en chance for at få en billig Samsung mobil med masser af fede teknologiske funktioner.

Galaxy A7 Specifikationer:

Galaxy A7
Display 6.0” FHD+ (1080×2220) Super AMOLED
*Skærmen er malt diagonal som et rektangel uden hensynstagen til afrundede hjørner.
Kamera Bagside: Triple camera – 24MP AF (F1.7) – Ultra Wide: 8MP (F2.4), 120°- Depth: 5MP(F2.2)

Front: 24MPFF (F2.0)

Størrelse 159.8 x 76.8 x 7.5 mm, 168g
AP Octa Core 2.2GHz
* Kan variere afhængigt af marked og operatør
Hukommelse 4GM RAM, 64 Intern lagring+MicroSD Slot(Op til 512GB)*Kan variere afhængigt af marked og operatør
Batteri 3,300mAh
OS Android 8.0
Netværk LTE Cat.6, 2CA
Tilslutninger Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac (2.4/5GHz), VHT80, Bluetooth® v 5.0 (LE op til 2Mbps), ANT+, USB Type-B, NFC(valgfrit*), Lokation (GPS, Glonass, BeiDou**)
*Kan variere fra land til land *
*BeiDou dækning kan være begrænset.
Betaling NFC
Sensorer Accelerometer, Fingerprint Sensor, Gyro Sensor, Geomagnetic Sensor, Hall Sensor, Proximity Sensor, RGB Light Sensor
Audio MP3, M4A, 3GA, AAC, OGG, OGA, WAV, WMA, AMR, AWB, FLAC, MID, MIDI, XMF, MXMF, IMY, RTTTL, RTX, OTA
Video MP4, M4V, 3GP, 3G2, WMV, ASF, AVI, FLV, MKV, WEBM

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (3655 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?