Højkvalitets headsets fra MAS nu på gaden

Headsets fra MAS Audio Science er ikke kendte i Danmark. Men det kan to nye headsets måske ændre på – X5i og X5h er lige lanceret og udover et elegant design, dækker de også over et avanceret HiFi-teknologi

MAS X5i er et in-ear-headset der har et imponerende højt frekvenssvar på 5Hz til 70KHz, og som har fået Hi-Res Audio Headphone Certification fra Japan Audio Society. Og selvom headsettet er kablet, er det muligt at ændre det til trådløst, ved at tilkoble et MAS XX Bluetooth Cable.

Produktfunktioner på MAS X5i

  • Full Range Hybrid Driver
  • MAS Core Array Technology
  • Understøtter MAS Headphone Ecosystem
  • Hi-Res Audio Headphone certificeret

MAS X5h er et on-ear-headset der har et flot og elegant design, og et linært svar.

Headsettet har et frekvenssvar på 5Hz til 50KHz, og har som det andet headset, fået Hi-Res Audio Headphone Certification af Japan Audio Society.

X5h har et design der gør at det kan foldes sammen, og er kompatibelt med tilbehør fra MAS, blandt andet MAS XX Bluetooth Cable.

Produktfunktioner på MAS X5h

  • MAS Core Array Technology
  • Understøtter MAS Headphone Ecosystem
  • Hi-Res Audio Headphone certificeret

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (2966 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hvis du ikke allerede får vores nyhedsbrev, har du her muligheden for at tilmelde dig.

Vi udsender 1 gang om ugen, så vi kommer ikke til at spamme din mailboks.

Vi holder dine data private, og deler dem ikke med tredjepart