Højt spil med Wireless Everest 2.0 fra JBL

Smart design, aktiv støjreduktion og en trådløs frihed, en kort beskrivelse af det nye headset fra JBL

null

Everest 110, 310, 710, og Elite 750NC er de nyeste topmodeller i JBLs portefølje af hovedtelefoner. Hovedtelefonerne er alle udviklet til at kunne levere en dynamisk og kraftfuld JBL lydoplevelse, hvilket gør Everest-serien den perfekte ledsager til musikelskere, der ønsker lidt mere.

Serien tilbyder en flot kombination af stil og enkelthed og fås i en række trendy metalliske farver – herunder Gunmetal og Mountain Silver. Everest 110 og Elite 750NC modellerne kan ligeledes fås i en eksklusiv Steel Blue-farve.

JBLs Pro Audio Sound gennemstrømmer hver af de nye modeller i serien, så den enkelte lytter kan nyde den kraftfulde lyd. Trådløs afspilning via Bluetooth giver lytterne friheden til at udføre dagens aktiviteter uden at skulle blive begrænset af ledninger, der er i vejen.

Hovedtelefonernes batterilevetid giver musikelskere mulighed for at lytte til deres yndlingsmusik i 15-25 timer. Derudover er serien udstyret med en hurtig genopladningsfunktion, som giver brugeren mulighed for at lade batteriet helt op i løbet af kun to eller tre timer, alt efter hvilken model man vælger.

Everest 2.0-seriens nye design lover maksimal komfort og at de kan bruges til mange timers lytning. On-ear og around-ear modellerne indeholder en specielt buet hovedbøjle, som fjerner tryk på ørerne, mens ørekopperne er fremstillet med letvægtspuder i memory-skum-materialer for at sikre den bedst mulige pasform. For yderligere bekvemmelighed er kontrolknapperne (lydstyrke, tænd/sluk, Bluetooth-tilslutning) alle placeret på den ene side af hovedtelefonen.

Everest Elite 750NC

Everest Elite 750NC er førende inden for avanceret teknologi og er udstyret med den nyeste Adaptive Noise-Cancelling-teknologi (ANC). Denne ANC-teknologi giver brugeren mulighed for at reducere lyde fra sine omgivelser såsom støjende jetmotorer, et hvinende tog eller støj på kontoret. Adaptive Noise-Cancelling-teknologien giver også brugeren fuld kontrol over justering af lydniveauet afhængigt af, hvor meget lyd man ønsker fra sine omgivelser.

Heruodover er denne model også udstyret med JBLs TruNote Auto Sound Calibration-teknologi, som tilpasser lyden baseret på brugerens øreanatomi for at kunne levere den bedst mulige lytteoplevelse og personlige tilpasning.

Gennem ’My JBL Headphones’ App’en, har brugerne en lang række muligheder for at tilpasse hovedtelefonerne efter deres personlige prefærencer gennem over-the-air (OTA) softwareopdateringer.

Dette sikrer ligeledes, at hovedtelefonerne altid er opdateret og fremtidssikrede. Derudover er Everest Elite 750NC kompatibel med den Everest Elite SDK (software development kit) fra CES 2017. Denne tilbyder udviklere adgang til arbejde med smarte funktioner, giver adgang til den indbyggede 9-akse motion sensor samt mulighed for at programmere knapper.

ShareMe 2.0-teknologien er også indbygget i Everest 310 og 710 hovedtelefonerne, som tillader brugeren at forbinde hovedtelefonerne til ethvert andet mærke af Bluetooth-hovedtelefoner for at dele musik, videoer og spil med venner – nemt og trådløst.

JBL Everest 2.0-seriener tilgængelig fra august 2017 og endnu har vi ikke fået oplyst prisen.

Tjek priser på bredbånd

Tech-Test har indgået et samarbejde med Samlino så du kan tjekke bredbåndspriser og ikke mindst muligheder for bredbånd på din adresse.

Det er helt gratis og Samlino skal ikke bruge andet end din adresse for at levere priser til dig.

Når du har indtastet adressen i feltet herunder, bliver du sendt til Samlino, hvor du får vist resultatet, og hvor du kan indsætte flere filtre, hvis du har bestemte behov for dit bredbånd.

Kommentar til artiklen?