Nu bliver skærmen din dockingstation

Ny Philipsskærm kommer med masser af tilslutningsmuligheder

I en verden der er mere forbundet end nogensinde, har vi alle brug for smarte, lette måder at være koblet op til mange digitale enheder, så vi kan forblive produktive på arbejdspladsen.

Den nye 24-tommer skærm fra MMD, der står bag Philips-skærme, er en usb-docking skærm. Skærmen er særligt velegnet til ultra-book enheder med begrænset tilslutning, flex arbejdspladser og skiftende brugere. Skærmen sender video og audio, tilsluttes til internet eller intranet – alt sammen gennem ét SuperSpeed us-kabel. Der gives også adgang til alle eksterne enheder som forbindes til skærmen gennem en usb-hub med 3.0 usb-porte.

Eksterne enheder såsom tastatur, mus, ekstern harddisk, kamera og usb-drev kan forbindes til skærmens usb-hub.

Dette er især praktisk i forhold til de helt slanke bærbare, der kun har plads til få stikforbindelser. Skærmen kommer desuden med to integrerede stereohøjtalere for fremragende lydgengivelse, så det ikke er nødvendigt med en ekstra ekstern tilslutning af højtalere.

Kvalitetsvisning for de professionelle

Skærmens lette tilslutningsmuligheder komplementeres af fantastisk billedkvalitet, Fuld HD (1.920 x 1.080) opløsning og nøjagtig farvegengivelse til visning af klart og skarpt indhold. Avanceret IPS teknologi sikrer at skærmen viser skarpe billeder med levende farver og gode visnings vinkler.

Engageret i komfort

241B7QUPEB har Philips LowBlue funktionen, der benytter smart software teknologi, der reducerer det kortbølgede blå lys, som kan have en negativ indvirkning på synet over tid.

Derudover er skærmen udstyret med en ergonomisk justerbar fod. SmartErgoBase gør det muligt at justere skærmen i højden, dreje den 90 grader, tilte den og sætte den i den helt rette position, hvilket sikrer en bedre arbejdsstilling ved skrivebordet.

Skærmen indeholder desuden flere funktioner, der er til for at undgå træthed i så lang tid som muligt. Skærmen har Flicker-free teknologi, en løsning der regulerer lysstyrken og som reducerer flimmer, for at skabe en mere komfortabel visning på LED-baggrundsoplyste skærme. SmartImage er en førende Philips teknologi der analyserer skærmens indhold og dynamisk optimerer kontrast, farvemætning og billeder og videoers skarphed for optimal visning.

Philips 241B7QUPEB B-line skærmen, har en vejledende salgspris på 2.079 kroner, og er i butikkerne fra juni 2017.

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (3703 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?