HP introducerer ny serie af high-end pc’er

HP er klar med tre hybride laptops i Spectre- og Elite-serien, der alle kommer i et 360°-design med nogle af markedets mest innovative funktioner. Samtidig lancerer HP en mus med fingeraftrykslæser og en ny USB-C skærm til professionelle med pop-up webcam

I dag lancerer HP et spændende sortiment af nye laptops fra Spectre og Elite-serien, HP’s mest eksklusive PC-brands til henholdsvis forbrugere og professionelle. De nye enheder er udviklet til de mest krævende brugere, der har en travl hverdag og ofte arbejder på farten med behov for én enkelt enhed, der både kan bruges til arbejde og underholdning.

De nye HP Spectre x360 13, HP Spectre x360 15 og HP Elitebook x360 1040 er alle fremstillet i et design, hvor skærmen kan vendes 360 grader og bruges som tablet uden at gå på kompromis med performance, som bl.a. inkluderer ekstra mange hestekræfter, lang batteritid og indbygget sikkerhed.

Spectre – luksus med power

Med den nye lancering af HP Spectre x360 13 og HP Spectre x360 15 samt HP Spectre Folio, der blev annonceret tidligere på måneden som verdens første PC beklædt med ægte læder, har HP skabt en ny serie af eksklusive produkter med fokus på design, sikkerhed og ydeevne. Fælles for dem alle er, at der er kræset meget for detaljerne. Eksempelvis er højtalerne lavet i et unikt mønster i samarbejde med Bang & Olufsen for at skabe den bedst mulige akustiske lydoplevelse.

Samtidig er den nye Spectre-serie udstyret med de nyeste sikkerhedsfunktioner. En tænd/sluk knap på kameraet giver nu brugerne mulighed for at lukke deres webcam, når de ikke bruger det. Enhederne er også udstyret med HP Sure View, som er en integreret privacy-skærm, der sikrer at nysgerrige personer ikke kan se, hvad der sker på ens skærm, når man fx arbejder i toget eller på flyet.

Derudover er batteritiden på de nye enheder også blevet væsentligt forlænget. Fx kan den nye HP Spectre x360 13 nu holde helt op til 22,5 timers batteri, hvilket er en forbedring på 37 procent ift. tidligere modeller, mens Spectre x360 15 har en batteritid på 17,5 timer. En moderne standby-funktion sikrer samtidig, at e-mails, kalendere og kontakter altid er opdateret, mens en fingeraftrykslæser og stemmefunktion, gør det sikkert og let at logge på sin pc.

Både HP Spectre x360 13 og 15 er bygget til at kunne bruges i mange forskellige sammenhænge. Fire forskellige arbejdsindstillinger gør det muligt at tilpasse ydeevnen til den enkelte brugers behov, fx ved at ændre på blæserens hastighed, så den larmer mindre, når der skal ses film, eller tilføje flere kræfter for bedre at kunne håndtere mere krævende applikationer som fotoredigering og spil.

Eliteserien fejrer 10-års jubilæum med nye lanceringer

Den nye HP EliteBook x360 1040 G5 er en stilfuld 14” hybrid-laptop i en 13” formfaktor. Ligesom de to Spectre-enheder, er den nye HP EliteBook skabt i et konvertibelt aluminiumsdesign, hvor skærmen kan drejes hele vejen rundt.

HP EliteBook x360 1040 G5 er bygget med fokus på mobilitet, som der er stigende efterspørgsel på blandt brugere og ansatte. Derfor er enheden også udstyret med en lang batteritid på 17 timer. Derudover, er der mulighed for at tilføje et såkaldt HP Outdoor Viewable Display, hvor genskær på ens skærm minimeres, ligesom det også er muligt at vælge HP Sure View privacy-skærm til computeren.

Som på andre Elite enheder, er den også udstyret med indbygget sikkerhed, der gør det trygt at arbejde fra computeren, uanset om det sker på kontoret eller på en café. HP’s hardwarebaserede sikkerhedsfunktioner som HP Sure Start Gen 4, der er verdens eneste selvhelende BIOS og HP Sure Recover, der gør det muligt at gendanne ens PC på få minutter, er med til at gøre livet svært for hackerne.

Elite-serien har dog ikke kun fokus på funktionelt design – HP har også indgået et samarbejde med Zazzle, der giver brugerne mulighed for at designe deres egne dekorative, laserskårne omslag til deres HP Elite laptops. Det giver både forbrugere og virksomheder mulighed for at promovere deres brand via deres computer.

Udover HP EliteBook x360 1040 G5 har HP også udviklet to andre løsninger, der er designet til at maksimere produktiviteten på kontoret. Den ene er HP EliteDisplay E243d Docking Monitor, der udover et pop-up webcam tilbyder et enklere og nemmere alternativ til traditionelle dock-og-skærm-løsninger ved hjælp af et enkelt USB-A kabel eller et enkelt USB-C kabel, der både leverer strøm, data og video. Samtidig lancerer HP også deres HP USB Fingerprint Mouse. Med den nye mus kan brugere låse deres Windows 10 PC op med et enkelt tryk, hvilket giver mulighed for en sikker biometrisk brugergodkendelse.

Pris & tilgængelighed

  • HP Spectre x360 13 forventes at være tilgængelig i slut november på HP.dk til priser fra 11.999 kroner
  • HP Spectre x360 15 forventes at være tilgængelig i slut november på HP.dk til priser fra 15.999 kroner
  • HP EliteBook x360 1040 G5 forventes at være tilgængelig i slut november på HP.dk til en pris på 13.999 kroner
  • HP USB Fingerprint Mouse forventes at være tilgængelig i slut november på HP.dk til en pris på 349 kroner
  • HP EliteDisplay E243d Docking Monitor forventes at være tilgængelig i slut november på HP.dk til en pris på 2.399 kroner
  • Personlig laserskæret omslag til HP EliteBook 1000 serien er tilgængelig nu på www.zazzle.com/hpelite til en pris på 149 kroner

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (3655 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?