Så er HP klar med nye Spectre bærbare

HP lancerer verdens tyndeste bærbar med touchskærm og helt ny 360-graders konvertibel pc med integreret privacy filter

Det er næste generation af Spectre-laptops, som HP lige har lanceret. De nye bærbare pc’er kommer med den nyeste generation af processorer, længere batteritid og strålende skærme i et elegant og mere kantet design for at øge HPs tilstedeværelse på premium pc-markedet.

Den nye og anden generation af Spectre 13 – som nu er verdens tyndeste bærbare1 med touch – giver brugere mulighed for at arbejde uden begrænsninger og lade sig underholde på en 4K-skærm med kraftigere lyd samlet i en avanceret enhed drevet af den nye 8. generation af Intel Core processor quad-core enhed.

Den nye udgave af HPs Spectre x360 bærbar tilbyder nu verdens længste batteritid i en quad-core konvertible pc4. Samtidig er der også sørget for sikkerheden med et integreret privacy filter, der beskytter skærmen mod visuel hacking, så folk ikke kan kigge med over skulderen, når der arbejdes på farten, eksempelvis i toget eller lufthavnen.

Den ultratynde HP Spectre 13 indeholder funktioner som 4K-skærm2, tynde kanter og kraftig ydeevne:

  • Premium design: Produceret i CNC aluminium og kulfiber tilgængelig i farverne Cheramic White med hvidguld eller Dark Ash Silver med med kobbernuancer. Bygget med ultratynde kanter med Corning® Gorilla® Glas NBT displays og med en opløsning op til 4K2.
  • En oplevelse for sanserne: Højtalerne er placeret over det brede bagbelyste tastatur for klar lyd og komfortabel tasteoplevelse.
  • Bygget til produktivitet: Hurtig ydeevne med den seneste 8. generation af Intel Core i5 og i7 processorer3, masser af lagerplads til data med op til 1TB PCIe SSD9, og multitasking i topfart med hukommelse på op til 16 GB LPDDR3.
  • Batteri for alle pengene: Op til 11,5 timers batteritid5 og opladning fra 0 til 50 procent på kun 30 minutter med HP Fast Charge teknologi6.

Den redesignede HP Spectre x360 kan skifte fra bærbar til tablet og samtidig levere quad-core effektivitet, batteritid på op til 16,5 timer5 og et integreret privacy filter:

  • Et redefineret design: Udformet i aluminium med vinkelformede linjer og tilbydes i farverne Natural Silver, Dark Ash Silver med kobbernuancer og en Limited Edition i Pale Rose Gold.
  • Spektakulær skærm: Ultratynde kanter med slidstærk Corning Gorilla Glas NBT 13” diagonale skærme med op til 4K-opløsning2, som giver fremragende billedoplevelser.
  • Tynd og stærk: Har du tit mange programmer åbne på samme tid, vil du få glæde af den forbedrede køling, høj ydeevne fra de seneste 8. generation af Intel Core i5 og i7 processorer3, hukommelse på op til 16 GB LPDDR3 og mulighed for op til 1TB PCIe SSD9 til lagring af store filer, projekter, dyrebare minder og underholdning.
  • Sikkerhed på den nemme måde: Sikkerhedsfunktioner inkluderer en fingeraftryksscanner placeret på siden af computeren, HP Sure View integreret privacy på Full HD7 versionen (kun i Naturlig Sølv-udgaven), som beskytter mod nysgerrige blikke med et tryk på en knap samt HP Wide Vision FHD IR kamera for sikkert at åbne computeren med ansigtsgenkendelse.
  • Alsidigt lærred: Den Windows Ink certificerede8 pen giver en mere naturlig tegne – og skriveoplevelse ved samtidig brug af pen og touch. Pennen bliver tryksensitiv, når den tiltes for ekstra præcision. Undersiden af pennen indeholder et integreret USB-C genopladeligt batteri. 15 sekunders opladning giver 30 minutters brug10.

Pris og tilgængelighed

HP Spectre 13 bærbar forventes af være tilgængelig i Europa fra november til priser fra 11.999 kroner.

HP Spectre x360 forventes at være tilgængelig i Europa fra november til priser fra 9.999 kroner.

Tjek priser på bredbånd

Tech-Test har indgået et samarbejde med Samlino så du kan tjekke bredbåndspriser og ikke mindst muligheder for bredbånd på din adresse.

Det er helt gratis og Samlino skal ikke bruge andet end din adresse for at levere priser til dig.

Når du har indtastet adressen i feltet herunder, bliver du sendt til Samlino, hvor du får vist resultatet, og hvor du kan indsætte flere filtre, hvis du har bestemte behov for dit bredbånd.

Kommentar til artiklen?