En lille Tango fra HP

Det er længe siden vi har hørt fra HP når det kommer til printere, men nu er de klar igen. Tango er en ny lille intelligent printer, der er designet til det moderne hjem

Langt de fleste printere jeg har set, er bygget over samme læst – firkantede og ret kedelig i design. Men HP ønsker at lave om på det med deres nye hjemmeprinter, Tango.

Tango er for eksempel fremstillet med forskellige covers, så du kan få præcist det udtryk du måtte ønske. Den har også fået et diskret led-lys der oplyser papirbakken når du skriver ud, og så har HP brugt bløde materialer for at gøre printeren til en enhed der kan stå i hjemmet uden at skæmme (alt for meget altså).

Men HP har gjort mere for at gøre printeren til en smart printer til hjemmet. De har udstyret den med en app så du kan skrive ud fra den uanset hvor du måtte være. Men det er mere end bare at sende et printjob over nettet til printeren – hvilket vi har set før. Næ printeren er forbundet med HPs cloud, og derfor kan du se og betjene printeren som om du var lige ved siden af den.

Printeren er også stemmekontrolleret, så du kan styre den med Alexa, Google Assistant og Mirosoft Cortana.

HP har fjernet scanneren fra printeren, og i stedet bruger du din smartphones kamera til at scanne med, og skrive direkte ud på printeren.

Printeren kan skrive ud til kant, hvilket er skønt, den har op til 50 papirer i bakken og så bruger høj-kapacitet patroner så der er ekstra mange udskrifter i printeren.

Endelig så kan du med printeren slutte dig til ”HP Instant Ink”, som er en funktion der gør at printeren automatisk bestiller nyt blæk når du er ved at løbe tør. Men endnu vigtigere så får du faktisk gratis blæk med HP Instant Ink, altså forstået på den måde, at alle de fotos du skriver ud (op til 13 x 18 cm), er helt gratis. Præcist hvordan printeren vil håndtere det, om du får rabat på blæk eller noget helt andet, ved jeg ikke. Men jeg kan lide tanken, og jeg ville helt sikkert skrive spandevis af fotos ud på den printer, hvis jeg havde sådan en i hjemmet.

HP Tango vil være tilgængelig i danske butikker næste måned fra 1.149 kroner. HP Tango X med cover vil også kunne købes næste måned fra 1.499 kr. Tango covers kan fås i Indigo Linen, Charcoal Linen, og senere på året også i Cork Currant. HP Smart App kan downloades i Apple eller Google Play butikkerne.

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (3168 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?