Oplev 5.1 surroundsound med de nye Logitech Z607 højtalere

Højtalersystemet, der kan forbindes med alle lydkilder, til en overkommelige pris

Logitech har lige lanceret deres Logitech Z607 5.1 surroundsound med Bluetooth, et nyt surroundsoundhøjtalersystem som kan forbindes med alle dine lydkilder og til en overkommelig pris. Det indeholder multi-source forbindelse, så du kan høre lyd fra dit TV, mobil og computer via Bluetooth, 3,5 mm- eller RCA-kabler, og du kan også lytte til indholdet fra SD-kort eller USB-stik lige såvel som FM-radio.

Med et mere end 6 meter langt højtalerkabel behøver du ikke at ommøblere for at opsætte og nyde god lyd, og du kan placere højtalerne i de mest optimale positioner for at nyde surroundsound i dit rum.

Med en spidsbelastning på 160 Watt og en 5,25” subwoofer driver, giver Logitech Z607 kraftfuld lyd med klare lyse og dybe toner, kraftfuld bas fra enhver lydkilde inklusiv dit TV, mobil, tablet, computer og flere. Du kan forbinde via Bluetooth, 3,5 mm- eller RCA-kabler. Du kan endda høre lyd fra USB-stik, SD-kort eller FM-radio.

Komplet med ekstralange 6,2 m satellithøjtalerkabler, skal du ikke flytte rundt på møbler for at opnå den optimale surroundsound. Placer højtalerne på skriveborde, hylder, hjørneborde eller monter dem nemt på væggen og styr lyden overalt i rummet (op til 10 meter) med fjernbetjeningen for at spille, pause og skippe sange, styr volumen, vælg input, skift radiostation og meget mere.

Pris og tilgængelighed

Logitech Z607 surroundsound med Bluetooth forventes at være tilgængelig i dag på Logitech.com til en vejledende pris på 1.099 kroner.

About Lars Bennetzen 3882 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?