Netatmo vil hjælpe dig med at spare på varmeregningen

De smarte varmeløsninger fra Netatmos lader dig styre dit energiforbrug mere effektivt og hjælper med at reducere varmeomkostningerne

Smart-løsninger kan hjælpe brugere med at opvarme deres hjem til en lavere pris. De kan fjernstyre varmeforbruget og tilpasse temperaturen i hjemmet i forhold til tidspunktet på dagen. De kan også forudsige, hvornår det er mest optimalt at tænde for varmen ud fra hjemmets isolering og temperaturen udenfor. Smart-produkter giver brugere mulighed for lettere at regulere temperaturen i deres hjem til det ideelle og mest komfortable niveau – og samtidig reducere varmeforbruget og dermed også energiregningen.

Netatmos smarte løsninger til individuelle varmeløsninger

Med Netatmos smarte termostater kan brugere med gas-, olie-, eller træfyr, samt varmepumper, kontrollere temperaturen i deres hjem.

Smart Termostat er en løsning, der er let at installere, og som styres via en app. Brugeren besvarer fem spørgsmål i app’en, og ud fra disse laver termostaten et varmeskema, der er tilpasset brugerens vaner, så hjemmet kun opvarmes, når det er nødvendigt. Brugerne kan også styre varmeforbruget direkte fra deres smartphone, og ved ferier kan de planlægge deres hjemkomst, så de kommer hjem til et opvarmet hus.

Ved at tilføje en Smart Ekstra Radiatortermostat kan varmen styres individuelt for hvert rum. Ventilerne er kompatible med 90 pct. af alle varmtvandsradiatorer. De laver et varmeskema for hvert rum baseret på brugerens daglige rutiner. Ventilerne kan eksempelvis sørge for, at der bliver skruet op for varmen på badeværelset tidligt om morgenen, uden at temperaturen øges i resten af huset.

Netatmos smarte løsninger til fjernvarme

Med Netatmos Smart Radiatortermostat Startpakke kan brugerne justere temperaturen i hvert enkelt rum og optimere deres energiforbrug.

Når ventilerne sidder på varmtvandsradiatorerne, kan de regulere rumtemperaturen. De laver et varmeskema for hvert enkelt rum, som er tilpasset brugernes vaner. Eksempelvis kan ventilerne sørge for, at badeværelset er opvarmet til 21°C om morgenen men ikke resten af dagen, hvor det ikke bruges; forældrenes soveværelse er 16°C i løbet af dagen, når det er tomt, og børnenes værelser bliver opvarmet til 19°C fra kl. 18 på hverdage, hvor de kommer hjem fra skole.

Brugerne kan også tilpasse temperaturen i hvert rum direkte fra app’en.

Brugere kan desuden tilkøbe Smart Ekstra Radiatortermostat til deres startpakke til fjernvarme, så de kan styre alle radiatorer i hjemmet.

Kontrollér Netatmos enheder med stemmekommandoer

Netatmos smarte varmeløsninger er kompatible med de førende stemmestyrede assistenter: Apple HomeKit, Google Assistant og Amazon Alexa. Det betyder, at brugerne kan styre deres varmeløsninger med stemmen – de skal blot starte med at sige: “Alexa, indstil temperaturen på min Netatmo Termostat til 20°C”, “Ok Google, hæv temperaturen med fem grader” eller “Siri, sænk temperaturen med 3 grader.”

Priser og tilgængelighed

  • Netatmo Smart Termostat er tilgængelig til en vejledende udsalgspris på 1499,99 kr.
  • Netatmo Smarte Radiatortermostate Startpakke er tilgængelig til en vejledende udsalgspris på 1499,99 kr.
  • Smart Ekstra Radiatortermostat er tilgængelig til en vejledende udsalgspris på 599,99 kr.

Produkterne er tilgængelige hos Proshop, Elgiganten, Dustin, Silvan og Inka Group.

Netatmo Energy App er gratis og kompatibel med iPhones, fra iOS 9 og nyere, samt Android-smartphones fra 4.2 og nyere. Netatmo Energy Web App er tilgængelig til Mac og PC.

Læs også:

Nu kommer de smarte vinduer Det er danske Velux der er på vej med nye intelligente ovenlysvinduer, der selv kan mærke om luften er for tung, om det er for varmt, eller koldt, og ...
Netatmo integrerer Google Home i deres løsninger t... Netatmo har lige annonceret, at deres produkter inden for sikkerhed og energi bliver kompatible med Google Home, som nu kan købes i Danmark. Netatm...

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (2126 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?