HP lancerer gamer-laptop med ekstra skærm i tastaturet

Computerproducenten HP har netop lanceret en række nye produkter rettet med gamerne. Den vildeste nyhed er den bærbare gamer PC – HP OMEN X 2S, som er udstyret med en ekstra skærm

Den ekstra skærm sidder i tastaturet, og her skal gamere nu have mulighed for at multitaske. Noget som de ifølge gaming industrien allerede gør nu – de bruger bare mobilen som second screen. På den nye skærm kan de f.eks. chatte med vennerne, streame gaming-videoer på Twitch eller YouTube eller de kan finde musik til spillene på Spotify. Så med den ekstra skærm i tastaturet, behøver spillerne altså ikke længere at bruge mobilen eller sætte spillet på pause for at multitaske.

Få vist kort i rallyspil

Ekstra-skærmen kan også bruges til at vise og forstørre udsnit af den store skærm. HP kalder det for en spejlfunktion. Det betyder, at man for eksempel kan kopiere kortet i et racerspil – til den indbyggede skærm i tastaturet, så man kan følge med i, hvor på kortet man befinder sig, imens man spiller.

Hidsige specs og et hug i tegnedrengen

På deres hjemmeside skriver HP nogle specs på computeren: Det bliver blandt andet muligt at udstyre den med NVIDIAs GeForce RTX 2080 grafikkort, op til 32 GB RAM, en 240 Hz skærm, SSD-lager, Intel Core i9 processor og lyd fra Bang & Olufsen.

Det hele bliver kølet ned med et kølesystem med flydende metal fra Thermal Grizzly kombineret med OMEN Tempest Cooling Technology, der er et avanceret kølesystem drevet af en 12V ventilator, som sørger for udluftning fra tre sider, hvilket skaber en fem-vejs luftstrøm for at holde maskinen ekstra afkølet.

Prisen for to skærme og fuld fart på gamingoplevelsen ligger i den høje ende. 2.899 euro eller cirka 21.700 kr. Men så får man også en vild maskine med unikke features, så mon ikke der er nogle hjerter, der banker hurtigere rundt omkring på gamer-værelserne lige nu?

Flere nye gamingprodukter

Ud over HP OMEN X 2S har firmaet også lanceret en række andre gamingprodukter – både computere og tilbehør. De nyeste versioner af HP OMEN 15 og OMEN 17 bærbare gamingcomputere får kraftigere ydeevne og bliver hhv. 20% og 18% tyndere, så de bliver 20mm og 27mm tynde. De får også indbygget OMEN Tempest afkøling.

Der kommer nye versioner af HP Pavilion Gaming 15 og 17. HP Pavilion Gaming 15 er designet med en tyndere ramme end tidligere og højden er reduceret med 8% i forhold til den tidligere model.

HP Pavilion Gaming Mouse 200 er udformet til at give præcist sigte og markørbevægelse sammen med en række forskellige tilpasningsmuligheder som f.eks. On-the-fly DPI og RGB-lyseffekter. Dertil en HP Pavilion Gaming Mousepad 400, der er en slidstærk musemåtte med en gummiunderflade.

Der kommer en opdatering af OMEN Command Center, som er softwareren til styring og optimering af gaming hardware. Her kommer to tilføjelser til den fælles platform for alle tre nye OMEN-enheder. Performance Control giver mulighed for at justere RPM ventilatoren til at give maksimal køling eller ydeevne baseret på den valgte indstilling. Den anden tilføjelse er Dynamic Power, som giver mulighed for nemmere at håndtere CPU- og GPU-strømforbruget, hvilket maksimerer FPS (frames per second).

HP lancerer også gamerskærmene OMEN X 25 og OMEN X 25f. Skærmene har blandt andet været anvendt af Overwatch League-gamere under hele 2019 sæsonen.

OMEN Photon Wireless Mouse er en ny trådløs mus fra HP med en masse tilpasningsmuligheder og hele 11 knapper, der også kan tilpasses. Den har indbygget trådløs opladning, så det er en god ide også at købe OMEN Outpost Mousepad. Det er en musemåtte, som kan oplade den trådløse OMEN Photon mus på 2,5 time. Samtidig kan musemåtten også bruges til at oplade kompatible smartphones.

Pris og tilgængelighed:

Alle de nye produkter forventes at ramme Europa engang i juli, og priserne er i Euro:

 • OMEN X 2S Laptop €2,899
 • OMEN 15 Laptop €629
 • OMEN 17 Laptop €1,299
 • HP Pavilion Gaming 15 €899
 • HP Pavilion Gaming 17 €999
 • HP Pavilion Gaming Mouse 200 €29.99
 • HP Pavilion Gaming Mousepad 400 €39.99
 • OMEN X 25 Display €629
 • OMEN X 25f Display €459
 • OMEN Photon Wireless Mouse €149.99
 • OMEN Outpost Mousepad €139.99

Tjek priser på bredbånd

Tech-Test har indgået et samarbejde med Samlino så du kan tjekke bredbåndspriser og ikke mindst muligheder for bredbånd på din adresse.

Det er helt gratis og Samlino skal ikke bruge andet end din adresse for at levere priser til dig.

Når du har indtastet adressen i feltet herunder, bliver du sendt til Samlino, hvor du får vist resultatet, og hvor du kan indsætte flere filtre, hvis du har bestemte behov for dit bredbånd.

Kommentar til artiklen?