Huawei åbner første danske showroom i Field’s

I morgen slår Huawei dørene op til det første pop-up showroom på dansk jord. Her kan danskerne afprøve Huaweis populære produktportefølje af smartphones, tablets, Laptops og wearables eller få vejledning til Huaweis produkter

Huawei er er i dag den næststørste producent på smartphonemarkedet i Danmark, og en række af brandets andre produkter som tablets, computere og smartwatches er også i høj kurs hos danskerne.

Derfor åbner Huawei nu sit første showroom i Danmark som en pop-up i shoppingcentret Fields fredag den 14. december 2018. Her kan de besøgende opleve de nyeste modeller på nært hold, få kundeservice på egne Huawei-produkter eller slet og ret få et godt råd med på vejen til næste tech-køb fra Huaweis kyndige personale.

“Huaweis produkter er udviklet med udgangspunkt i og samspil med forbrugerne. Derfor er vi rigtig glade for at komme endnu tættere på danskerne, når vi for første gang i Danmark kan byde velkommen i vores helt eget showroom. Her vil der være masser af inspiration at suge til sig blandt vores brede udvalg af alt fra smartphones til wearables, og du kan selv få produktet i hånden og prøve det,” siger Søren Klitgaard Nielsen, Retail Marketing Manager hos Huawei Danmark, og tilføjer:

“Det har været vigtigt for os at sikre de bedst mulige rammer for vores første showroom på dansk jord, og derfor faldt valget på Field’s, der som Danmarks største shoppingcenter udgør en ideel lokation til vores pop-up.”

Hos Field’s er man også glade for samarbejdet:

“I kraft af Fields’ position som The no. 1 Destination for Shopping, Dining and Unique Entertainment, skal vi altid kunne tilbyde vores kunder den bedste shopping-oplevelse, samtidig med at vi gennem vores unikke butiksmix vil inspirere vores kunder med nye spændende koncepter. Derfor er vi glade for at have indgået samarbejdet med Huawei omkring deres første showroom i Danmark,” siger Thomas Thomsen, Shopping Center Manager for Field’s.

Få hjælp til din smartphone direkte i showroomet

Ud over at præsentere en bred vifte af Huaweis produkter er der også mulighed for at få teknisk hjælp i showroomet.

“Vi har sammensat et stærk team af dygtige medarbejdere, som er klar til at tage imod kunder og nysgerrige besøgende fra på fredag. Hvis du har brug for hjælp til at få det bedste ud af dit Huawei-produkt, kan en af vores dygtige medarbejdere hjælpe dig,” fortæller Søren Klitgaard Nielsen.

Showroomet slår dørene op kl. 10.00 på fredag.

Huaweis pop-up showroom kommer til at ligge i Fields’ stueplan. Efter åbningsdagen vil showroomet holde åbent alle ugens dage fra kl. 10-20.

Showroomet vil efter planen være at finde på lokationen i Fields igennem hele 2019.

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (2743 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hvis du ikke allerede får vores nyhedsbrev, har du her muligheden for at tilmelde dig.

Vi udsender 1 gang om ugen, så vi kommer ikke til at spamme din mailboks.

Vi holder dine data private, og deler dem ikke med tredjepart