Huawei klar med opdatering til deres smartphones

Der er godt nyt til alle der har en Huawei P20 Lite eller en P Smart. De bliver nemlig opdateret til den nyeste version af deres operativsystem EMUI 9.1 i løbet af sommeren

Det er ikke kun dårlige nyheder vi hører fra Huawei i øjeblikket. I Danmark kan over 150.000 brugeren nemlig nu se frem til, at deres mobiler bliver opdateret og dermed bliver bedre, får nuye funktioner og bliver hurtigere.

Det er ikke alle Huaweis smartphones der får en opdatering, men det er P20 Lite og P Smart der nu bliver opdateret til EMUI 9.1.

Både P30 og P30 Pro har allerede den nyeste version af operativsystemet, men nu får de lidt ældre modeller også det nye operativsystem.

Det er helt sikkert også med velberådet hu at Huawei vælger netop de to modeller til opdateringen, for det er nemlig Huaweis bedst sælgende modeller fra Huawei.

Opdateringen er dog også på vej til P20 Pro, Mate 20 Pro og Mate 20 Lite, dog noget senere i 2019 end vi kommer til at se med P20 Lite og P Smart der forventes at få opdateringen i løbet af sommeren.

Mere hastighed – mere plads

Det lyder måske underligt, men med opdateringen til EMUI 9.1 blvier der faktisk mere plads på mobilerne og de kommer til at kunne læse filerne hurtigere.

EMUI 9.1 benytter nemlig et nyt filsystem, EROFS, som kan tilgås 20% hurtigere, og der vil være plads til op til 1.000 billeder eller sange mere.

Samtidig kommer der også funktionen GPU Turbo 3.0, der gør at alle spil der understøtter den, yder bedre.

Huawei lover også, at SoC-strømforbruget reduceres med 10%, og at det underliggende systems ydeevne bliver optimeret.

Du kan læse mere om operativsystemet her.

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (2686 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hvis du ikke allerede får vores nyhedsbrev, har du her muligheden for at tilmelde dig.

Vi udsender 1 gang om ugen, så vi kommer ikke til at spamme din mailboks.

Vi holder dine data private, og deler dem ikke med tredjepart