Intel får licens til at levere til Huawei

Intel har lige oplyst at de har fået tilladelse til at fortsætte med at levere til Huawei

Ifølge Mobile World Live, et internet nyhedsmedie, har Intel, som et af de første amerikanske firmaer, oplyst at de har fået licens til at fortsætte med at levere udstyr til Huawei. Det sker på trods af, at de amerikanske sanktionerne mod Kina blev strammet i sidste uge.

Til Reuter har en repræsentant fra Intel fortalt, at deres licens er blevet godkendt, så de kan fortsætte med at handle med Huawei. Det fremgår ikke at meddelelsen, hvilket til hvilket udstyr Intel har fået godkendelse til, fortsat at handle med Huawei med.

Flere andre chipproducenter, herunder Qualcomm, Micron Technologies, Samsung, SK Hynix, Macronix International, MediaTek og Semiconductor Manufacturing International Corp, har også oplyst at det har søgt om fortsat at kunne handle med Huawei. Der dog intet nyt om, hvorvidt de har fået tilladelse til det.

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (2900 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hvis du ikke allerede får vores nyhedsbrev, har du her muligheden for at tilmelde dig.

Vi udsender 1 gang om ugen, så vi kommer ikke til at spamme din mailboks.

Vi holder dine data private, og deler dem ikke med tredjepart