Interaktiv globus til børn

Nu kan dine børn udforske alle dele af verdenen, fortiden og fremtiden samt planeten Mars med helt nye AR globusser

Orboot globusserne fra PlayShifu. Foto: PlayShifu

Orboot fra PlayShifu er et helt nyt interaktivt legetøj til børn, der bringer globussen helt op til det 21. århundrede, ved at kombinere dem med augmented reality, AR, som bringer spændende epoker, kulturer og planter til livs.

Lige nu består Orboot af tre forskellige globusser, Orboot Earth, Orboot Dinos og Orboot Mars. Her globus arbejder sammen med en app, så børnene kan få adgang til en verden af viden, låse op for tusindvis af fakta, og spille spændende spil.

Orboot Earth udforsker vores planet gennem forbydende og interaktivt AR funktioner. Globussen tillader børn at udforske forskellige lande, og har over 400 verdens vidundere og 1000 facts om diverse dyreliv, monumenter, opfindelser, kulturer, madspecialiteter, og kort på tværs af planeten. Orboot Earth indeholder ikke politiske landegrænser og opmuntrer børn til at udforske hver region gennem landenes natur- og kulturarv.

Orboot Dinos tager børn med på en rejse for 60 millioner år siden til en forhistorisk klode. Når man scanner globussen med appen, bliver 50 dinosaurer bragt til live i 3D ved brug af AR. Fra spændende spil til over 500 utrolige facts, til at integrere med de bevægende og snakkende reptiler, hjælper hele oplevelsen børn med at styrke deres videnskabelige tankegang og sans for detaljer, mens de lærer om deres yndlings dinosauer.

Med Orboot globussen kan dine børn udforske verden, fortid og fremtid og … Mars. Foto: PlayShifu

Orboot Mars er en interplanetarisk rejse, der tager børn med til den røde planet. Den indeholder over 1000 facts om mars missionerne og rumfartøj. Børn kan lære om hver mission i detaljer – hvornår den var lanceret, udstyr ombord, opdagelser gjort, og meget mere. Det fantastiske AR lader børn udforske overfladen af mars og de fysiske træk planeten har, såsom fremtrædende strukturere, kratere, valleys, og bjerge.

Her og nu understøtter Dinos og Mars dansk, og i løbet af november kommer også Earth på dansk.

Globusserne er, ifølge PlayhShifu, designet til børn fra 4 år og op, og sælges for omkring 450 kroner pr. globus. App’en fungerer med både iOS og Android, der er ingen køb i app’en der også virker uden internetadgang.

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (3429 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?