Jabra Evolve 2 dæmper støjen på kontoret

Den nye serie af kontorheadsets fra Jabra lover bedre støjdæmpning, mere komfort og langt bedre lyd

Den sidste nye serie af headset fra danske Jabra retter sig mod kontorfolket, specielt dem der gerne vil have ro og fred, uden at skulle gå på kompromis med komforten på deres headset, og som også gerne vil kunne lytte til musik i høj kvalitet.

Ofte oplever vi nemlig, at headsets der er rettet mod kontorfolket ikke nødvendigvis er optimeret til musik – og personligt har jeg også oplevet at de kan være ubehagelige at have på i længere tid.

Derfor er det da også gode nyheder, at Jabra nu er hastigt på vej med deres Evolve2, der består af tre forskellige headsets, Evolve2 85, Evolve2 65 og Evolve2 40.

Så her er hvad vi ved om de nye headsets:

  • Evolve2 85 har Digital Hybrid ANC og ti mikrofoner i alt, inklusive to mikrofoner i den fuldt integrerede boom-arm samt otte i ørekopperne. Headsettet har op til 37 timers trådløs batterilevetid og er udstyret med 40mm-højttaler og et integreret busylight på begge ørekopper, som sikrer 360-graders synlighed.
    Headsettet er udviklet til at drage fuld fordel af den nyeste teknologi indenfor audio chipset, så Evolve2 85 kan være et skridt foran, hvad angår batterilevetid, solid forbindelse og lydbehandling. Desuden er Evolve2 85 designet med henblik på både kontormiljøet og til den, som skal bruge det professionelt på farten.
  • Evolve2 65 har tre mikrofoner, hvoraf to af dem er placeret i boom-armen og en i den højre ørekop. Headsettet leverer op til 37 timers batteritid og tre gange så god reel trådløs rækkevidde som det eksisterende Evolve 65.
  • Evolve2 40 er en variant med ledning, som tilbyder den samme komfort, holdbarhed og brugeroplevelse som Evolve2 65.
  • Evolve2 85 og Evolve2 65 inkluderer Jabra Link 380, Jabra’s nye BT adapter (dongle), som vil være tilgængelig enten i en usb-c eller usb-a version.
  • Seriens Microsoft Teams varianter har en dedikeret Microsoft Teams button, som giver øjeblikkelig forbindelse til kollegaer og møder. For disse varianter gælder, at den særlige status indikator LED på headsettet kan signalere forskellige anliggender såsom mistet opkald eller møde.

Pris og tilgængelighed

Jabra Evolve2-serien er tilgængelig nu hos udvalgte forhandlere. Evolve2 85
og Evolve 2 65 vil være tilgængelige i to farver: Black og Beige. Evolve2 40 vil være tilgængeligt i sort.

Evolve2 85 STEREO har vejledende pris på 4.175 kroner (inkl. stander: 4.547,50 kroner)

Evolve2 65 STEREO har en vejledende pris på 1.943,75 kroner (inkl. stander: 2.315 kroner)

Evolve2 65 MONO har en vejledende pris på 1.850 kroner (inkl. stander: 2.222,50 kroner)

Evolve2 40 STEREO har en vejledende pris på 1.106,25 kroner

Evolve2 40 MONO har en vejledende pris på 1.012,50 kroner

Tjek priser på bredbånd

Tech-Test har indgået et samarbejde med Samlino så du kan tjekke bredbåndspriser og ikke mindst muligheder for bredbånd på din adresse.

Det er helt gratis og Samlino skal ikke bruge andet end din adresse for at levere priser til dig.

Når du har indtastet adressen i feltet herunder, bliver du sendt til Samlino, hvor du får vist resultatet, og hvor du kan indsætte flere filtre, hvis du har bestemte behov for dit bredbånd.

About Lars Bennetzen 3899 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?