Jabra klar med aktiv støjdæmpning til nye og eksisterende headsets

Det er Elite 75t-serien der nu får ANC tilbudt via opdatering, og så kommer det nye Jabra Elite 85t med ANC direkte ud fra æsken

Jabra er nu klar med deres helt nye Elite 85t headset samt en markant opgradering af Elite 75t-serien.

85t indeholder Jabras nye ANC-teknologi, er småt og skulle efter sigende være behageligt at have på i længere tid.

Elite 75t-serien, både Active og ikke-Active-serien, får en opdatering til ANC via en firmwareopdatering i Sound+ app’en. Dermed udmærker Jabra sig ved at være den første producent af headsets, der tilføjer ANC til eksisterende true wireless produkter.

Elite 85t indeholder et dual chipset i ørepropperne, der er med til at lever den nye ANC-funktionalitet samt en avanceret lydbehandling

Jabra lover at Elite 85t er fremstillet for at give god lyd, både når du lytter til musik og ikke mindst når du taler i telefon. Headsettet kommer også med mulighed for selv at indstille såvel ANC som HearThrough så det passer til dig, hvilket også er nyt for Jabras headset.

Højttalerne er på 12mm, og den ear gel som øreproppen er fremstillet af, har nu fået en oval form, som skulle gøre at de sidder bedre fast i øret.

Med ANC slået til leverer headsettet musik i op til 5,5 timer, og med strømmen i etuiet, har du muglighed for op til 25 timers musik. Uden ANC får du 31 timer.

Jabra Elite 85t

 • Kompakt design og ovale silikone EarGels™ får disse earbuds til at sidde bedre og mere behageligt fast
 • Dedikeret ANC chip som er mere effektiv til at fjerne støj fra omgivelserne
 • Opkaldsteknologi med 6 mikrofoner og vindbeskyttelse som giver samtaler af højeste kvalitet, uanset hvor du befinder dig
 • ANC der bruger 4 mikrofoner indvendigt og udvendigt på earbud’en
 • 12mm højtalere leverer stor lyd og kraftfuld bas
 • Semi-åbent design med naturlig hear through
 • ANC der nemt kan justeres i spændet fra fuld ANC til fuld HearThrough
 • IPX4-rated slidstyrke og 2 års garanti* mod støv og vand
 • Op til 5,5 times batteritid på en enkelt opladning og op til 25 timer med opladeretuiet med ANC slået til. 7 timers batteritid på en enkelt opladning og 31 timer med ANC slået fra
 • Qi-certificeret for trådløs opladning og kompatibelt med alle Qi-certificerede opladere
 • Brugertilpasset equalizer i Sound+ App gør lyden af din musik endnu bedre
 • Kan betjenes via stemmeassistenterne Alexa, Siri® og Google Assistant
 • Med ’MyControls’ kan knappernes funktioner indstilles og med Jabra MySound kan lyden individualiseres

Pris og tilgængelighed

Jabra Elite 85t vil være tilgængeligt i forsalg hos Elgiganten i uge 41 og hos øvrige udvalgte forhandlere fra november 2020 til en pris på 1.999 kroner.

Earbuds’ne vil være tilgængelige i Titanium/Black fra november 2020 og Gold/Beige, Copper/Black og Grey fra januar 2021.

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (3703 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?