JBL’s alt-i-en soundbar er nu på markedet

JBL’s helt nye soundbar lover en utrolig 3D-surroundsoundoplevelse ved at kombinere Virtual Dolby Atmos med JBL's banebrydende MultiBeam-teknologi for første gang

Det er store ord JBL bruger, når det skal beskrive deres nye soundbar. De lover blandt andet en alt-i-en-fornemmelse, hvor en kraftfuld indbygget subwoofer betyder, at der ikke er behov for separate højttalere eller kabler. ‘Bar 5.0 MultiBeam lader dig føle magien, hvad enten du ser film, spiller eller streamer musik’, skriver de i pressemeddelelsen.

JBL fortæller, at deres MultiBeam-teknologi sikrer at brugeren kan få den lydoplevelsen de kender fra biografen. Det skulle skyldes, at Virtual Dolby Atmos forvandler ethvert rum til din egen 3D hjemmebiograf ved at gengive den overliggende surroundsound fra Dolby Atmos-film og serier.

Bar 5.0 MultiBeam er samtidig kompakt, elegant og designet med fokus på brugervenlighed. Soundbaren skulle let kunne integreres med din nuværende lydopsætning og er som den første soundbar kompatibel med alle multirumssystemer og musiktjenester.

Den er kompatibel med Alexa Multi-Room Music (MRM), Apple Airplay 2, Chromecast built-in og Bluetooth og det skulle sikre, at tilføjelsen af JBL’s nye soundbar er plug and play. JBL Bar 5.0 MultiBeam er også kompatibel med alle iOS- og Android-enheder.

JBL Bar 5.0 MultiBeam fås nu i sort på JBL.com og hos udvalgte forhandlere til 2.999 kroner.

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (3074 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hvis du ikke allerede får vores nyhedsbrev, har du her muligheden for at tilmelde dig.

Vi udsender 1 gang om ugen, så vi kommer ikke til at spamme din mailboks.

Vi holder dine data private, og deler dem ikke med tredjepart