Kig ind i dit køleskab uden at åbne køleskabslågen

LGs nye køleskab, InstaView, har tonet glasdør der bliver gennemsigtig, når du banker to gange på den, hvilket gør din hverdag lettere og holder din mad friskere i længere tid. Køleskabet er oplagt til folk, der elsker at vise deres køleskab frem samt til familier og den designbevidste forbruger

Køleskabet, med dets frontpanel af glas, lyser op når du banker på det to gange. På den måde, kan du nemt se ind i køleskabet og få et overblik over dine madvarer uden at du behøver åbne køleskabslågen hver gang. Det gør din hverdag lettere. Og du forlænger samtidig madens holdbarhed, fordi den ikke eksponeres for temperaturforskellene, når køleskabsdøren åbnes og lukkes.

One size fits all

Muligheden for at se ind i køleskabet er ikke kun praktisk for familier, men også et elegant og anderledes indretningselement for den designbevidste forbruger. Når du kommer hjem fra træning eller inviterer dine venner hjem til drinks, har du direkte adgang til koldt vand og is med den indbyggede vandtank eller vandtilslutning.

Pris, farve og tilgængelighed

InstaView fås i sort med vandtank uden vandtilførsel eller med muligheden for at tilslutte vand. Den sorte InstaView fås hos flere af de store detailforhandlere for 23.999 kr.

Du kan også få InstaView i en stålfarvet udgave med vandtank uden vandtilførsel eller med muligheden for at tilslutte vand. Den stålfarvede InstaView er tilgængelig hos flere af de store detailforhandlere for 20.999 kr.

Læs også:

Nyt superavanceret køleskab fra LG LG Electronics lancerer sit nye avancerede køleskab, InstaView Door-in-Door, rettet mod forbrugere, som ønsker et elegant design med maksimal anvendel...
Sikkerhedshul gør robotstøvsuger til spion for hac... Sikkerhedsfirmaet Check Point har opdaget et alvorligt sikkerhedshul i LGs produktserie SmartThinQ, bestående af intelligente husholdningsapparater. S...

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (1792 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992. Han startede som redaktør på det nu hedengangne it-blad, PC World, og arbejdede efterfølgende som redaktør på ugebladet Ingeniøren. Derefter gik turen til Aller, hvor han arbejdede som it-redaktør på blade som Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test.
Kommentar til artiklen?