LG lancerer den nye GX Soundbar der er som skabt til OLED GX

Med LG GX Soundbar er det slut med dårlig lyd til dine TV-oplevelser, lover LG

LG har lige introduceret deres seneste soundbar. En soundbar som er udviklet til at levere en exceptionel underholdning hjemme i stuen kombineret med en sømløs implementering til LG’s premium TV-modeller.

LG GX Soundbar lover en enestående lyd, avancerede funktioner og et æstetisk design udformet til at komplimentere LG’s TV-modeller i OLED GX Gallery-familien.

LG GX Soundbar er visuelt og lydmæssigt den perfekte tilføjelse til LG’s kunstinspirerede Gallery-serie inden for OLED-fjernsyn. Soundbaren kan både monteres på væggen direkte under TV’et eller separat på det medfølgende robuste bordstativ af stål.

Grundtanken med LG’s Gallery-design er at skabe et tv-system, der kan passe til ethvert rum i boligen – et koncept som LG’s designere kalder ”at tilføje rumlig værdi”. LG GX Soundbar har i øvrigt samme bredde som LG OLED GX på 65”.

LG GX Soundbar leverer overlegen lyd takket være Dolby Atmos og DTX. Højtaleren er Dolby Vision-kompatibel via 4K-gennemgang, hvilket muliggør den bedste billed- og lydkvalitet for en fantastisk oplevelse.

Den medfølgende subwoofer tilsluttes trådløst og leverer lavfrekvens bas i hele rummet. Det er også muligt at tilføje LG’s trådløse baghøjtalersæt, model SPK8 (sælges separat), hvilket giver endnu mere kraft og en større oplevelse af at være i centrum af begivenhederne.

Soundbaren er let at tilslutte, og kommer med eARC (enhanced Audio Return Channel) og Bluetooth. Med sin høje båndbredde gør eARC det muligt at afspille lydformater i høj opløsning som Dolby True HD og DTS Master Audio, mens Bluetooth letter streaming fra eksempelvis en smartphone eller tablet.

Derudover er LG GX Soundbar Hi-Res Audio-certificeret og tilbyder derfor afspilning af lyd uden tab af kvalitet i 24bit/96kHz, hvilket giver endnu bedre lyd og nuancer. Højtaleren producerer detaljeret og naturlig lyd ved afspilning af højkvalitets lydformater eller når den omkonverterer konventionelle lydformater.

Den indbyggede LG AI Sound Pro-funktion analyserer og tilretter sig automatisk de bedste lydindstillinger uanset indhold, hvilket garanterer den bedst lydoplevelse gang på gang.

LG GX Soundbar er tilgængelig fra juli i Europa, Nordamerika, Asien og andre vigtige markeder. Besøg din lokale forhandler for at få mere information om pris og tilgængelighed.

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (3168 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?