Super eksklusivt, og dyrt, OLED tv fra LG

LG har lige lanceret en række nye produkter i deres eksklusive Signature-serie. Køleskab, vinkælder og et super stort, og dyrt, OLED tv

Denne historie skal dog kun handle om deres nye OLED tv, selvom LG lige har præsenteret en række produkter i deres Signature-serie. Køleskab og vinkælder venter vi med til en anden god gang.

Men det nye LG Signature Oled ZX 8K Gallery Design TV er noget helt specielt, ikke mindst noget helt specielt dyrt – jeg tvivler på at det vil komme til at stå i ret mange private hjem.

Tv’et kan slukke enkelte pixels helt og uafhængigt, hvilket blandt andet gør det muligt at få så tæt på ægte sort på skærmen som er muligt med den nuværende teknologi.

Kontrasten lover LG er næsten uendelig, og der er over en milliard rige farver.

Tv’et er udstyret med LGs AI-funktion som både lover at hjælpe med betjeningen af tv’et, og ikke mindst at finde de optimale indstillinger af det store apparat.

Naturligvis indeholder det også HDMI 2.1, hvilket gør det klar til næste generation af spillekonsoller – omend jeg har svært ved at se det blive købt som en ekstra skærm til juniors lan-party, og blive brugt til en gang Mario Kart.

Det nye 8K OLED-tv kommer i en 77″-version til ca. 150.000 kroner, og i en 88″-version til små 250.000 kroner. Så hvis du har lyst til at hænge et tv op på væggen der koster det samme som en mellemklasse bil, jamen så er det bare at hive mulvarpeskinnet frem, du kan godt købe det nye tv allerede nu.

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (3020 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hvis du ikke allerede får vores nyhedsbrev, har du her muligheden for at tilmelde dig.

Vi udsender 1 gang om ugen, så vi kommer ikke til at spamme din mailboks.

Vi holder dine data private, og deler dem ikke med tredjepart