Bæredygtig tøjpleje

LG har et dampskab der plejer tøj både skånsomt og bæredygtigt. Og nu der der så kommet to nye modeller i den serie

Modeindustrien er i konstant forandring og de seneste år har der været et stigende fokus på bæredygtige initiativer fra produktion, emballage og leverancer til forbrug og genbrug. Hertil kommer et andet vigtigt bæredygtighedsaspekt – nemlig tøjpleje.

Den rigtige tøjpleje forlænger nemlig tøjets levealder ved at bevare farve og form langt bedre end almindelig tøjvask. I sidste ende reducerer det forbruget af nyt tøj, som er en stor klimabelastning.

LG Styler er en skånsom måde, at rense dit tøj på, og en enkel måde at bidrage til at mindske klimapåvirkningerne ved tøjpleje. Udover at passe på tøjet, passer Styleren også på miljøet ved kun at anvende rent vand, derfor udledes intet spildevand med sæbe og kemikalier, når man opfrisker tøjet med LG Styler.

LG Styler-produkterne er dampskabe, som gør bæredygtig tøjpleje let. Det første dampskab lancerede LG på det nordiske marked i slutningen af 2017 og nu introduceres to helt nye produkter i samme kategori: LG Styler S3MFC og LG Styler S5BB.

S3MFC har samme funktioner som originalversionen af LG Styler, men kommer desuden med en spejldør, som gør den til et multifunktionelt møbel med et flot design. S5BB er en større model af originalmodellen med plads til fem bøjler i stedet for tre.

Dampskabet giver en genopfriskning til tøj, der ikke er snavset og som normalt kræver en særlig skånsom behandling, som man normalt får på et renseri. Når man vælger et renseprogram, sparer man både tid og store mængder vand i forhold til en almindelig vaskemaskine. Et program med dampskabet kræver ca. en halv liter vand fremfor ca. 50-75 liter for et vaskemaskineprogram.

Dampen i LG Styler skabes fra en vandbeholder, som er placeret i bunden af skabet, som nemt kan tages ud og fyldes. Derfor kan skabet let placeres i hjemmet uden tilslutning til vandhane eller afløb. Et program i LG Styler’ne får bøjlerne til at vibrere, samtidig med at dampen trænger ind i tøjet. Kombinationen af damp og vibrationer gør, at tøjet friskes op, dårlig lugt fjernes og rynker glattes ud. Desuden fjerner LG Styler 99,9% af allergener som husstøvmidler og pollen.

En sundere hverdag

Vi udsættes dagligt for ting, der kan være allergifremkaldende. I de fleste hjem er der mængder af støv, mider og eventuelt dyrehår. Uden for hjemmet udsættes vi for pollen og andre allergener. Alt det vi udsættes for, sætter sig i vores tøj og ved at opfriske tøjet i et dampskab fjernes hovedparten af allergenerne. For det absolut bedste resultat har skabet et dedikeret anti-allergiprogram.

Pris

De nye LG Styler S3MFC vil være i handlen fra slutningen af juli og S5BB fra oktober.

  • RRP, LG Styler S3MFC (spejldør): 14.999 kroner
  • RRP, LG Styler S5BB (større kapacitet): 18.499 kroner

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (2778 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hvis du ikke allerede får vores nyhedsbrev, har du her muligheden for at tilmelde dig.

Vi udsender 1 gang om ugen, så vi kommer ikke til at spamme din mailboks.

Vi holder dine data private, og deler dem ikke med tredjepart