Smartere tøjvask

Den nye TWINWash fra LG er en smart vaskemaskine der faktisk består af to separate vaskemaskiner og hvor hovedmaskinen også er en tørretumbler

Ved at vælge de rigtige husholdningsapparater sparer du både tid og energi, så du i stedet kan bruge din tid på andre, mere underholdende ting.

Hvis du er ude efter at spare tid, så vil LG TWINWash og mini-vaskemaskinen være det husholdningsredskab, du står og mangler, da du kan køre to separate vaske på samme tid. Og fordi hovedmaskinen er en kombineret vaskemaskine og tørretumbler, behøver du ikke engang at hænge tøjet til tørre, efter vasken er færdig.

Den store vaskemaskine bruger du til større vaske og det vasketøj, der skal renses i dybden, hvor mini-vaskemaskinen er perfekt til mindre vaske og vasketøj, der har brug for særlig behandling. Du kan altså vaske separate farver, separate materialer og separate temperaturer på samme tid.

Vask mindre, damp mere

Med dampfunktionen TrueSteamTM, der er tilgængelig i TWINWash, kan du nemt og hurtigt opfriske tøj, der ikke er decideret beskidt, men blot trænger til en opfriskning. Dampen udglatter folder på krøllet tøj og fjerner samtidig dårlige lugte. På den måde behøver du hverken at hænge tøj udenfor, for at det bliver forfrisket eller stryge det.

Du sparer ikke blot tid og giver dit tøj en bedre behandling, men du handler også mere miljøvenligt – både fordi du anvender mindre vand end ved normale vaskeprogrammer, men også fordi du ikke behøver at bruge vaskemiddel og skyllemiddel. Dampen består af 100 % vand og er derfor også mere skånsom mod følsom hud.

Alle former for allergier

De fleste hjem har masser af mider, støv og eventuelle dyrehår, og samtidig døjer mange med pollenallergi i foråret og sommeren. Den fantastiske sommerperiode er med sin varme og lange dage den værste periode for mange allergikere.

Derfor er en anden god egenskab ved LGs TrueSteamTM dampteknologi, at den fjerner op til 99,9 % af alle allagener som pollen, støvmider og dyrehår. Det er perfekt for dig, hvis nogen af jer lider af allergier. Det virker også godt på babyudstyr såsom tæpper og blødt legetøj.

Du kan nemt og hurtigt downloade brugerdefinerede programmer, afhængigt af om du vil vaske, tørre eller bare friske dit tøj op. Husk altid at følge vaskeinstruktionerne for at opnå de bedste resultater.

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (2283 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?