Samsung lancerede Galaxy Watch, deres nye smarte ur

Det nye Galaxy Watch har fået eSIM til 4G-opkobling, længere batteritid samt nye sundheds- og træningsfunktioner optimalt for de, der vil leve en forbundet livsstil

I går lancerede Samsung det nye Galaxy Watch. En smartwatch som kombinerer det bedste fra tidligere smartwatches med øget batteritid, 4G-opkobling, nye sundheds- og træningsfunktioner og et tidløst design i rustfrit stål i tre forskellige versioner.

Det nye ur gør det muligt for brugerne at tilpasse det efter deres personlige stil. Med de nye funktioner i Galaxy Watch kan man desuden overvåge stresssymptomer og søvn. Galaxy Watch kommer i to nye versioner i tre forskellige farver: Silver i 46mm samt Midnight Black og Rose Gold i 42 mm, samt nye justerbare armbånd i forskellige farver, hvilket giver brugeren mulighed for at tilpasse det ud fra sin egen unikke stil. Galaxy Watch er kompatibelt med både Android- og iOS-enheder.

Opgraderingen af batteritiden for Galaxy Watch betyder en batteritid på op til 80+ timer, versionen på 46mm gør det muligt at anvende uret i længere tid end tidligere, og hjælper samtidig brugerne med at holde tempoet i travle perioder.

Galaxy Watch understøtter eSIM, hvilket betyder, at du kan lade telefonen blive hjemme. Sammen med den øgede batteritid gør den nye 4G-opkobling med eSIM det muligt at klare sig uden smartphone i højere grad end tidligere. Du kan nu ringe eller besvare en samtale uden at være i nærheden af din smartphone – hvis din teleudbyder altså understøtter eSim.

En ny avanceret søvnregistrering gør det lettere at overvåge samtlige niveauer af søvn, herunder REM-søvncyklusser, for at hjælpe med at justere ens søvnvaner for endnu bedre søvn. En smart og nem støtte til en sundere livsstil uden, at du behøver at have telefonen omkring dig.

Udover søvn og stress kommer Galaxy Watch med nye sundheds- og træningsfunktioner, der kan hjælpe brugerne med at nå deres mål. Med indbygget pulsmåler og GPS sammen med træningsudstyr fra Under Armour og Speedo kan brugerne følge deres træning under selve løbet, og i fitnesscentret.

Galaxy Watch tilbyder også 21 nye indendørstræningstyper, der giver dig mulighed for at registrere 39 forskellige typer træning. Dermed får du mere variation i din træning. Med Samsung Health kan brugeren holde øje med sin daglige motion, da flere former for træning registreres automatisk. Ens måltider kan ligeledes registreres, hvilket gør det let at få overblik over sit kalorieindtag og ens samlede sunde livsstil.

Uret kommer i flere versioner, Silver på 46mm og to versioner i 42mm i enten Midnight Black eller Rose Gold.

Galaxy Watch fortsætter som sine forgængere med et klassisk, rundt urdesign og en roterende urkant, samt Always On Display, som gør, at uret viser en urskive, selv i slukket tilsand.

Det er en analog effekt, der giver følelsen af at have et traditionelt ur på armen.

Nyt for Galaxy Watch er en skyggeafbryder, der giver opkaldet en analog dybdeeffekt for at give brugerne mulighed for en mere traditionel følelse af at bære et ur. Derudover har Galaxy Watch en militærcertificeret holbarhedsfaktor gennem Corning Gorilla Glass DX + og branchens førende vandtæthedsscertificereing i 5 ATM, der gør det muligt at bruge uret uanset, hvilket miljø det drejer sig om.

Galaxy Watch er tilgængelig i butikkerne i slutningen af september med en vejledende pris på 2.999 kroner i 46 mm og 2.799 kroner for Midnight Black og Rose Gold i 42 mm.

Læs også:

Tablet med overbevisende display og funktionalitet Vi fristes til at kalde Galaxy Tab S for en ’typisk’ Samsung-tablet. Den ligner meget den første tablet, vi så fra Samsung, men dog er den blevet mark...
Samsung præsenterer iPad-klon på MWC17 Vi vidste godt at Samsung ikke ville fremvise en ny smartphone på Samsungs pressemøde i går. Vi havde også regnet med at der kom deres nye tablet, men...

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (2126 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?