Lenovo åbner deres første produktionsanlæg i Europa

Fremover kommer europæiske kunder i højere grad til at handle lokalt, når de investerer i servere, lagringssystemer og workstations fra Lenovo. Tech-virksomheden åbner nemlig nu officielt sin første produktionsfacilitet i Europa

Foto: Lenovo

Ullo i Ungarn er nu officielt hjemsted for Lenovos første europæiske produktionsfacilitet. Her vil fokus primært være på at forsyne kunder i Europa, Mellemøsten og Afrika med serverinfrastruktur, lagringssystemer og high-end workstations.

God infrastruktur, stor talentmasse og den centrale placering i Europa gør Ungarn til et naturligt valg i forhold til at forsyne de europæiske kunder. 

Samlet er der tilknyttet flere end 1.000 fuldtidsansatte i en bred vifte af ingeniørerer, ledere og operationelle medarbejdere, og antallet forventes at stige i takt med, at man når den fulde kapacitet. De bliver spredt ud over 50.000 kvadratmeter fordelt på to bygninger, og det bliver dermed en af Lenovos største faciliteter.

Samlet kan der producers 1.000 servere og 4.000 workstations om dagen, hvor hver maskine er bygget specifikt til kundens krav. Bygningerne bliver desuden udstyret med solpaneler med en samlet kapacitet på 0.5 megawatts – det er nok energi til at drive en mindre by.

Faciliteterne i Ungarn bliver en del af Lenovos globale forsyningskæde, der servicerer 180 markeder, herunder Argentina, Brasilien, Kina, Tyskland, Ungarn, Indien, Japan, Mexico og USA.

About Lars Bennetzen 3877 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?