Lenovo udvider gaminglineup med Ryzen-processorer

Kinesiske Lenovo har længe haft et godt øje til gameren, og det har nu fået dem til at udbygge deres gaming-setup med muligheden for at udstyre deres gaming-laptops med AMDs Ryzen-processorer

Efter lanceringen af Lenovos nye gaming lineup i foråret har Lenovos teknikere arbejdet på at udvide sortimentet med endnu flere Windows 10 pc-muligheder til lidenskabelige gaming-entusiaster.

Denne sommer bliver Lenovos nye mobile og stationære AMD Ryzen-processorer derfor integreret i fem nye Lenovo Legion gaming-pc’er.

Det drejer sig om den bærbare 17’’ Lenovo Legion 5 (sammen med den 15’’-model, der allerede er tilgængelig med AMD Ryzen 4000 H-serien mobile processorer), den bærbare Lenovo Legion 5P, den bærbare Lenovo IdeaPad Gaming 3 til entry-level-spil samt Lenovo Legion Tower 5 og den stationære IdeaCentre Gaming 5.

Lenovo Legion 5

Den bærbare pc Lenovo Legion 5 tilbyder udvidede valgmuligheder til gamere i et rent, minimalistisk design, der kommer i to størrelser. Den er udstyret med op til AMD Ryzen 7 mobile processorer fra 4800 H-serien parret med op til NVIDIA GeForce RTX 2060 GPU’er.

Lenovo Legion 5 leverer op til 16 GB 3200 MHz DDR4-hukommelse og 1 TB PCIe SSD-lagerplads. Med hjælp fra den avancerede Lenovo Legion Coldfront 2.0-termiske overflade er du sikret optimal afkøling – og så kommer pc’en i en elegant Phantom Black-farve.

Lenovo Legion 5P

Lenovo Legions 5P-bærbare er udstyret med op til AMD Ryzen 7 mobile processorer fra 4800 H-serien og op til NVIDIA GeForce RTX 2060 GPU’er.

Ved op til 300 nits lysstyrke har det 15,6 tommer Full HD-vidvinkeldisplay en lynhurtig 144Hz opdateringsfrekvens med en responstid på under 5 millisekunder, som reducerer skærmflimmer og hakken. Dolby Vision-support kan tilkøbes.

Lenovo Legion 5P kommer med den forbedrede termiske Coldfront 2.0, der holder varmen væk fra fingerspidserne og samtidigt minimerer støj. Nyd også den maksimale ydeevne, der kommer af Dual Burn-understøttelse, der skubber CPU og GPU sammen for forbedrede ydelser samt Lenovo Q-Control 3.0, som gør det let manuelt at skifte mellem ydelsestilstande.

Maskinen vejer kun 2,5kg og udstyret med Rapid Charge som lover op til 7,5 times batterilevetid.

IdeaPad Gaming 3

Ud over forbedrede termiske overflader kommer den nye 15,6’’ IdeaPad Gaming 3-bærbare med op til AMD Ryzen 7 mobile processorer fra 4800 H-serien og krystalklar skærm med op til Full HD-vidvinkeldisplay.

Få endnu mere for pengene ved at tilvælge en 120Hz opdateringsfrekvens, som er designet til at sikre en gnidningsfri spiloplevelse og NVIDIA GeForce GTX 1650 Ti GPU, der giver en smuk grafikoplevelse, som er baseret på NVIDIA Turing-arkitekturen.

IdeaPad Gaming 3 har et blåt baggrundsbelyst spiltastatur og fås i to iøjnefaldende farver; kamæleonblå eller Onyx Black. Med Lenovo Vantage til gaming kan du desuden styre din hardware samt indstillinger for spil og apps fra bare ét sted, så du altid er kampklar.

Lenovo Legion Tower 5

Den nye Lenovo Legion Tower 5 byder på en AMD Ryzen 9 3950X desktopprocessor med 16 kerner. Parret med NVIDIA GeForce RTX 2070 SUPER GPU til ultrahurtige billedhastigheder med over 4K-opløsning, er dette kraftige gaming-tårn optimalt bygget til overklokket systemydelse – og så til en pris, der er tilgængelig for de fleste.

Multitasking, streaming og kreative udfoldelser bliver lettere med den superhurtige Wi-Fi 612-forbindelse og en lagerkapacitet på op til 2×1 TB PCIe SSD1 plus 2x 2TB 3.5 HDD og op til 128 GB 3200 MHz DDR4-hukommelse.

Lenovo Q-Control giver desuden mulighed for at skifte mellem tre tilstande for ventilatorhastigheder, der passer til dine spilpræstationer eller produktionsbehov, mens det valgfri 200W væskekølesystem sikrer en støjfri maskine med optimalt afkølede komponenter, som yderligere optimerer billedhastigheden.

IdeaCentre Gaming 5

Den nye IdeaCentre Gaming 5 er slankere end nogensinde og har fået en sportslig, blå belysning. Den tilbyder op til AMD Ryzen 7 3700X desktopprocessorer parret med op til NVIDIA GeForce RTX 2060 GPU.

Få banebrydende gameplay med den imponerende ydeevne, der giver dig mulighed for at bevæge dig hurtigere og sigte bedre, samtidigt med at GeForce RTX 2060-grafik viser dybden og den visuelle troværdighed, der kan opnås med ray-tracing i realtid.

De nye og opdaterede maskiner forventes at komme på markedet i løbet af sommeren og efteråret 2020.

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (3756 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?