WD satser på datacentre med nye produkter

Western Digital vil gerne ind i datacentrene, og har derfor lige opgraderet deres porteføjle så Ultrastar HDD, WD Gold HDD og Ultrastar lagringsplatforme nu fås i 16 og 18 TB

Western Digital udvider nu deres portefølje af HDD-teknologier og produkter til datacenterløsninger. Med henholdsvis Ultrastar 18 og 20 TB HDD-platforme fås WD Gold nu også med 16 og 18 TB CMR HDD-kapacitet.

Herudover præsenteres en opgraderet portefølje af Ultrastar JBOD-platforme samt en Ultrastar hybridlagringsserver med henholdsvis Ultrastar 16 TB og 18 TB CMR-harddiske.

Ultrastar DC HC650 20 TB SMR-harddiske, som blev lanceret i september 2019, samt de nye Ultrastar DC HC550 16 TB og18 TB CMR-harddiske, er branchens første kommercielle implementering af EAMR-teknologi.

Sammen med Western Digitals HelioSeal-teknologi giver disse enheder højst mulig arealtæthed for at imødekomme forskellige kunde- og markedsbehov. Disse “ni-diskenheder” gør det også muligt for kunderne at udnytte og matche miljøet i deres datacenter mere effektivt med den uovertrufne TCO-værdi.

Efter WD Gold NvMe SSD udvider Western Digital nu WD Gold-produktlinjen med 16 TB og 18 TB CMR HDD-modeller. De nye WD Gold CMR-harddiske, som er tilgængelige nu og har fem års garanti, er specielt udviklet til brug i server- og lagringssystemer hos virksomheder.

De er specialudviklede til at håndtere store arbejdsbyrder og et bredt udvalg af big data-applikationer. Med op til 2,5 M timers MTBF leverer WD Gold harddiske endnu mere pålidelighed og holdbarhed samt bedre vibrationsbeskyttelsesteknologi for en jævn, forbedret ydelse.

WD Gold harddiske er designet til at håndtere arbejdsbyrder på op til 550 TB om året, hvilket er noget af det højeste en 3,5″ harddisk kan håndtere. De nye WD Gold-enheder indeholder også Western Digitals HelioSeal-teknologi, som muliggør høj kapacitet med lavt effektforbrug.

Western Digital lancerer også Ultrastar Data60 og Data102 JBOD’er samt Serv60+8 lagringsserver, opgraderet til at drage fuld nytte af henholdsvis Ultrastar 16 TB og 18 TB DC HC550 CMR HDD.

De nye platforme, med op til 1836 PB i en 4U, er nu tilgængelige. Platformen til Ultrastar DC HC650 20 TB SMR HDD forventes at ankomme i det næste kvartal. Ultrastar Data60 og Data102 er nøgleelementer i næste generations opdelte lagrings- og SDS-infrastruktur.

Ultrastar Serv60+8 er en hybridlagringsserver med høj kapacitet og indbygget beregning. Disse platforme opfylder de høje krav fra store erhvervskunder, OEM’er, leverandører af cloud-tjenester og alle, som kræver tæt, delt HDD- eller hybridlagring.

Data60 og Data102 giver tilstrækkelig fleksibilitet til at kunne specificere HDD- og SSD-kombinationer med op til 24 enhedspladser konfigureret med SSD’er, mens Serv60+8 tilbyder et udvalg af CPU’er, hukommelse og enheder. Det gør det muligt for virksomheder og organisationer at få både ydelse og håndtering af omkostninger på samme tid.

Ud over disse platforme tilbyder Western Digital to nyheder for øget datasikkerhed: den patenterede vibrationsisolationsteknologi IsoVibe hjælper til at sikre opretholdelse af en ensartet ydeevne selv ved store arbejdsbelastninger.

Western Digitals køleteknologi ArcticFlow muliggør, at drevene fungerer ved lavere og mere konstante temperaturer end konventionelle systemer, hvilket betyder lavere ventilatorhastigheder, mindsket vibration, reduceret energiforbrug, mere støjsvag drift samt højere pålidelighed. Kombinationen af IsoVibe og ArcticFlow har vist sig at reducere field drive returns med 62 % sammenlignet med tidligere generations platforme fra Western Digital.

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (3084 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hvis du ikke allerede får vores nyhedsbrev, har du her muligheden for at tilmelde dig.

Vi udsender 1 gang om ugen, så vi kommer ikke til at spamme din mailboks.

Vi holder dine data private, og deler dem ikke med tredjepart