Logitech klar med nye computerhøjttalere

Computerhøjttalere behøver ikke være kablede og kedelige. Logitech har lige lanceret et sæt bluetoothhøjttalere med subwoofer der stadig lover god lyd

De nye Z407 Bluetooth-computerhøjtalere fra Logitech kommer med subwoofer, og et trådløst kontrolhjul. Højttalerne med dobbeltposition lover en fordybende lyd, dyb bas og klarhed, der skulle gøre det til en fornøjelse at høre musik, uanset hvilket rum man befinder sig i.

Z407 Bluetooth-computerhøjtalerne har et ekspertindstillet 2.1 højttalersystem med 80 watt effektregulering. Alt fra klare høje toner til kraftige mellem- og lave toner samt en dyb bas gør at Z407 aldrig går på kompromis med lyden. Samtidig, tilføjer den inkluderede down-firing subwoofer en rig og rumfyldende oplevelse til din musik, film og spil.

Med en trådløs rækkevidde på 20 meter, giver kontrolhjulet dig mulighed for at justere din lyd fra dit skrivebord eller fra et andet sted i lokalet. Tryk og drej på kontrolhjulet for at afspille, sætte på pause, spole tilbage, slå lyden fra, kontrollere lydstyrken og skru op og ned for bassen.

Højtalerne er designet således at du både kan stille dem oprejst eller lægge dem på siden, og de er designet til at kunne passe under en skærm som en pladsbesparende løsning. Med flere forskellige måder at tilslutte på, kan du se film, streame musik og spille dine yndlingsspil fra din computer, smartphone eller tablet, da Z407 har flere slags tilslutninger – Bluetooth 5.0, USB og 3,5 mm reservetilslutning.

Pris og tilgængelighed

Højtalerne er tilgængelige globalt fra den 23. oktober til en vejledende udsalgspris på 749 kroner.

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (3371 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?