Logitech klar med nyt gaming rat og pedaler

Logitech G PRO Racing Wheel og PRO Racing Pedals lover en professionel forbindelse til bilen, vejen og løbet

Logitech G, der er et Logitech brand, har lige lanceret PRO Racing Wheel og PRO Racing Pedals. Det er en ny professionel raceropsætning designet med- og til professionelle sim drivers. PRO Racing Wheel er konstrueret til at give en realistisk og fordybende raceroplevelse og er udstyret med en ny, højtydende Direct Drive-motor sammen med TRUEFORCE-feedbackteknologi, der leverer den mest præcise og rene forbindelse til racerløb.

PRO Racing Wheel’s nye Direct Drive-motor har 11 newtonmeter kraft med lav latenstidsrespons. Når Direct Drive-motoren parres med TRUEFORCE, lover Logitech en uovertruffen racerrealisme med højere responsfrekvenser end nogensinde. Som et resultat af det kan sim racere nu opleve fysik og lyd i spillet med meget højere niveauer af præcision og næsten øjeblikkelig feedback med alt fra vejforhold til motorvibrationer.

Resultatet skulle være et PRO Racing Wheel-system, der leverer en uovertruffen realisme, køreinformation og forbindelse til bilen uden nogen forsinkelse eller abstraktion, som professionelle sim racere kræver.

PRO Racing Wheel har:

  • Intuitivt hjuldesign – Knapper og drejeknapper er præcist placeret i en afstand, så racere aldrig behøver at tage hænderne fra rattet eller øjnene væk fra vejen.
  • Magnetic Gear Shift Paddles – Designet med et magnetisk system, der bruger kontaktløse hall-effekt sensorer og yderligere taktile magneter, hvilket resulterer i en realistisk, mekanisk følelse, som helt nøjagtigt simulerer en professionel racerbil, kombineret med holdbarheden for millioner af gearskift.
  • Pedaler med dobbeltkobling – Analoge pedaler leverer en perfekt taktil respons til en række forskellige racerfunktioner. Når de er konfigureret som en dobbeltkoblingsopsætning, tilbyder de den perfekte fordel, når de starter fra startgitteret. Alternative konfigurationer inkluderer en håndbremse og to ekstra akser, så racerløbere kan programmere pedaler som gas og bremse, hvilket giver analog kontrol til forskellige racere.
  • Settings-display, der kan tilpasses – Uanset om racerkørere har brug for forskellige indstillinger til forskellige racerfunktioner eller til forskellige biler inden for samme funktion, kan de nemt og hurtigt konfigurere vigtige hjulindstillinger inden for fem forskellige indbyggede racerprofiler.
  • Quick Release Montering – Re-designet fastspændingssystem der gør det nemt at montere og fjerne deres hjul, mens de bevarer standard bolthuller til dem, der monteres på et racersæde.

PRO Racing Pedals har en realistisk vejecellebremse og kan tilpasses fuldstændigt, så de passer til raceropsætninger og stilarter. De vigtigste funktioner indeholder:

  • Trykregistrering – Pedalerne registrerer den kraft, racerne anvender, hvilket giver mulighed for forbedret muskelhukommelse, og den perfekte mængde bremsekraft forbedrer førerens følelse og leverer en mere ensartet racerpræstation. 
  • Pedaler, der kan tilpasses – Let tilgængelig og giver hurtigt racere mulighed for at justere følelsen af alle tre pedaler. Koblings- og gaspedalerne kan justeres fastere eller blødere ved hjælp af et sæt udskiftelige fjedre og bremsepedalen via et udvalg af elastomerer. Både gas- og koblingspedalen bruger også kontaktløse hall-effektsensorer, der sikrer deres levetid.
  • Modulært design – Hver pedal kan flyttes vandret for at skabe den perfekte afstand til hver racer, og aftagelige pedalmoduler gør tilpasning nem.

Logitech G PRO Racing Hjulet fås i to versioner, en der er kompatibel med pc, PlayStation5 og PlayStation4 konsoller, og en der er kompatibel med pc, Xbox Series X|S og Xbox One.

Logitech G PRO Racing Pedals er kompatible med pc’er med Windows 10/11 gennem en USB-port, og hvis de er tilsluttet PRO Racing Wheel: Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation5 eller PlayStation4 konsoller.

Priser og tilgængelighed

Logitech G PRO Racing Wheel og PRO Racing Pedals forventes at være tilgængelige i september 2022 til en vejledende udsalgspris på 7.990 kroner (rat) og 2.890 kroner (pedaler). 

About Lars Bennetzen 4130 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.