Logitech opkøber Blue Microphones

Logitech har for nyligt annonceret opkøbet af Blue Microphones (Blue), der gennem 20 år har været førende inden for studiekvalitets-mikrofoner, som benyttes af kunstnere, producere og lydingeniører samt v-loggere, streamere og podcastere verden over. Opkøbet har en totalværdi på 117 millioner dollars

Blue har nogle helt igennem fantastiske produkter når det kommer til mikrofoner og headsets i studiekvalitet, og med Logitechs ressourcer er det målet for Blue at kunne sikre endnu bedre lydkvalitet til deres brugere.

Logitech har med deres lydprodukter, webcams og gaming-udstyr længe udviklet værktøjer som dagligt gør det nemmere for folk at streame og transmittere lyd. Overtagelsen af Blue åbner nu endnu flere muligheder for begge virksomheder til at hjælpe deres brugere med at føre deres ideer ud i livet.

Hvor Logitech traditionelt set har haft deres primære fokus på slutbrugermarkedet, så vil de nu med Blue som et brand, tydeligvis også have fat i det semiprofessionelle marked når det kommer til podcast og streamere.

I en pressemeddelelse siger Blue’s CEO John Maier:

– Med Logitechs stærke ressourcer og utrolige rækkevidde træder Blue ind på en meget større scene fra starten. Vi agter stadig at opfylde vores ultimative mål: at hjælpe vores brugere som muligt med at styrke deres lyd.

– Vi har rigtig meget til fælles med Logitech. Alle vores produkter handler om at kombinere fantastisk design og fremragende ydeevne – det samme gør deres. Vi har begge stærke brands i gaming-markedet. Vi laver de mest populære mikrofoner til streaming, mens de laver det mest populære streaming-kamera. Og vi ønsker begge at sørge for, at udstyret i brugernes udstyrs-set up er af topkvalitet.

Blue bliver fremover en del af Logitechs mulitbrand-portfolio, der tæller Logitech, Logitech G, ASTRO Gaming, Jaybird samt Ultimate Ears.

Logitech lover at der allerede er nye, spændende produkter i pipelinen, så der er masser for Blue-fans at se frem til.

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (2500 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hvis du ikke allerede får vores nyhedsbrev, har du her muligheden for at tilmelde dig.

Vi udsender 1 gang om ugen, så vi kommer ikke til at spamme din mailboks.

Vi holder dine data private, og deler dem ikke med tredjepart