Lommekamera til actionoptagelser

Det nye Osmo Pocket 3 er et gimbal-kamera med masser af spændende funktioner til folk der vil filme deres bedrifter på cykel, ski og meget mere

Osmo Pocket 3. Foto: DJI

Osmo Pocket 3 har en 1″ CMOS-sensor der, ifølge DJI, betyder at brugerne ikke skal gå på kompromis med detaljegraden af dine optagelser. Samtidig har det lille action-kamera en 2″ roterbar berøringsskærm, der skulle være intuitiv og gøre det let for brugeren at styre kameraet under brug.

Kameraet er kompakt og fleksibelt og kan optage video i 4K/120fps, hvilket skulle sikre skarpe og flotte optagelser, selv under dårlige lysforhold.

Den har også de professionelle farvetilstande, 10-bit D-Log M- og 10-bit HLG, der giver nøjagtige farver og gode lysgengivelser.

DJI skriver at Osmo Pocket 3 har masser af intelligente funktioner med blandt andet hurtig fokusering og godt fokus selv når motiverne er i hurtig bevægelse. Den er også udstyret med 3-akset mekanisk stabilisering der skulle sikre stabile billeder selv under hurtige kamerabevægelser.

Osmo Pocket 3 Creator Combo. Foto: DJI

Kameraet er også udstyret med ActiveTrack 6.0 der skulle indeholde funktioner som Auto-Detect der sikrer automatisk fokusering på ansigter, og som kan levere dynamisk indramning til optagelser på filmniveau.

Kameraet har indbygget tre mikrofoner der frasorterer støj og fanger stereolyde fra alle retninger.

Der er endda en Glamour Effect-funktion der gør at du kan tilføje ‘skønhedsfremmende’ effekter – som DJI skriver – og jeg tænker at du derved kan sikre at du fjerner bumser, rynker og kommer til at se 20 år yngre ud.

Når det kommer til opladning så lover DJI at kameraet kan oplades til 80% på 16 minutter, og den kan optage op til 116 minutters video i 4K/60fps, eller 166 minutter ved 1080p/24fps.

Der medfølger en app til kameraet, der skulle gøre det lettere at at redigere videoer, tilføje effekter og få det hele sat ind i spændende skabeloner.

Osmo Pocket 3 kommer både som en ‘stand alone’ udgave til omkring 4.200 kroner eller en ‘Creator-udgave’ til små 5.300 kroner.

About Lars Bennetzen 4199 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.