Et lydstudie der kan ligge i hånden

Blue har lige lanceret en mobil usb-mikrofon. Ikke meget større end din håndflade, men Blue lover lydoptagelse på niveau med professionelle studier

raspberry raspberry

Raspberry er så lille, at den let kan ligge i lommen eller tasken, hvilket gør den til ideel at tage med på farten. Det betyder også, at Raspberry er ideel til at bruge til Podcats, on-location interviews, live-streaming, voice-over, lyd til YouTube og musik, som optages forskellige steder.

Raspberry benytter deres mange års erfaring som producent af studielyd kombineret med deres patentsikrede mikrofonteknologi til at få dette helt nye indbyggede akustiske design.

Resultatet er, at med Raspberry kan du overføre klangen fra professionelle studiemikrofoner til et lille bærbart format.

Den alsidige kondensatorkapsel er skabt til at optage god lyd, uanset om du sidder tæt på mikrofonen eller har den stående på et bord foran dig. Det er faktisk lidt nifty – for så behøver du ikke spekulere på mikrofonens placering når du sætter dit hjemmestudie op.

Raspberry er udstyret med Blues nye teknologi, Internal Acoustic Diffuser (IAD), som svarer til den akustikbehandling, man finder i profesionelle lydstudier og på store koncertsteder. Det betyder at der fokuseres på stemmen eller instrumentet, mens udefrakommende lyde fra støj og reflektioner minimeres.

Den virker til både iPhone, iPad, Mac og pc, den kommer i handlen til november og får en pris på 1.499 kroner.

Du kan læse mere her.

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (3611 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?