XLR-mikrofonen Ember er til professional lydoptagelse, YouTube og streaming

Ember er Blues nye XLR-mikrofon i et strømlinet design, der leverer klar og detaljeret lyd med et tæt optagemønster, som reducerer baggrundsstøj

Blue har lige annonceret, at de sender en ny XLR-mikrofon på markedet: Ember. Det er en cardioid kondensatormikrofon, udviklet til at optage vokaler og instrumenter med et stort detaljeniveau. Ember er ideel til at bruge med musik-applikationer som SoundCloud, til professionelle lydoptagelser, til fx YouTube-videoer eller til brug ved live-streaming. Via et tæt optagemønster, reducerer Ember baggrundsstøj – og med sine komponenter i højeste kvalitet og sit strømlinede design, tager den sig også godt ud for rullende kameraer.

Ember har en specialfremstillet proprietær kondensatorkapsel, der sikrer et klart og detaljeret lydniveau, når man streamer eller optager flere forskellige stemmer og instrumenter. Et tæt optagemønster fokuserer på lydkilden foran mikrofonen – mens omkringgivende lydkilder minimeres, så man får fremragende lydisolation på sine optagelser. Udover at være ideel på videooptagelser, hvor mikrofonen helst ikke må fylde for meget i billedet, gør Embers kompakte størrelse den også til et oplagt valg, hvis man ikke har så meget plads i sit set-up.

Mikrofonens specialfremstillede phantom-power kredsløb bidrager sammen med det cardioide optagelsesmønster til en konsistent responsfrekvens med minimal støj, og dens høje output-gain sikrer et imponerende headroom til selv de mest dynamiske stemmer og instrumenter. Ember kommer med montering til standard-mikrofonholdere, ligesom den fungerer med Blues S3 Shockmount og mikrofonarm Compass.

Pris og tilgængelighed

Ember kommer i handlen til februar hos udvalgte Blue-forhandlere, men kan allerede nu forudbestilles hos enkelte forhandlere. Vejledende udsalgspris: 850 kroner.

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (2239 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?