Markant opgradering til ny MacBook Air

Dobbelt så stor ydeevne, nyt Magic Keyboard og dobbelt så meget lagerplads er nogle af de ting der kommer i den nye MacBook Air

Apple har lige opdateret deres yderst populære laptop, og så er prisen endda ikke ret høj, du kan faktisk købe den til under 10.000 kroner – ja endnu mindre hvis du er studerende.

Apple selv siger, at den nye MacBook Air leverer op til dobbelt så hurtig cpu-ydeevne og op til 80% bedre grafisk ydeevne, hvilket er en markant forbedring.

Den mindste model leveres med 256GB lagerplads, hvilket i dag faktisk også er et absolut minimum.

Den nye MacBook Air. Foto: Apple

Skærmen er en 13″ Retinaskærm, der er kommet Touch ID på maskinen, og Apple lover at batterilevetiden er god nok til en hel dags arbejde.

Så hvad ved vi mere præcist om den nye MacBook Air? Jo den processor der skulle give den høje ydelse er en 10. generation Intel Core i7 quad-core på 1,2 GHz, og med Turbo Boost kan den komme helt op til 3,8GHz.

Grafikken levers af Intel Iris Plus Graphics, og det skulle give en 80% forbedring i grafikydelsen.

Tastaturet er blevet det nye Magic Keyboard, der første gang blev introduceret med 16″ MacBook Pro. Det har fået en redesignet saksemekanisme, der giver taster med 1mm vandring. Det lyder godt, for de gamle tastaturer var altså ikke noget at råbe hurra for.

Lagerpladsen går fra 256GB, hvilket er det dobbelte af den gamle model, og kan gå helt op til 2TB.

De bedste priser lige nu

Flere produkter af samme type

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (2732 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hvis du ikke allerede får vores nyhedsbrev, har du her muligheden for at tilmelde dig.

Vi udsender 1 gang om ugen, så vi kommer ikke til at spamme din mailboks.

Vi holder dine data private, og deler dem ikke med tredjepart