MX Brio – Logitechs nyeste og mest avancerede webcam

De to helt nye webcams fra Logitech, MX Brio og MX Brio 705 er ifølge Logitech deres mest avancerede webcams til videokonferencer

MX Brio. Foto: Logitech

Webcams er stadig en vigtig del af hverdagen for mange af os, og kvaliteten af vores webcams bliver stadig vigtigere i vores hverdag, og nu har Logitech så lige lanceret deres nyeste webcam, MX Brio og MX Brio 705.

De nye webcams indgår i Logitechs Master Serie sammen med MX-tastaturer og mus, der alle er fremstillet for at give den bedste ydeevne, og bedre kvalitet i samarbejder.

Ultra HD 4K-kameraet lover at hjælpe kreative fagfolk og udviklere med at forbedre deres virtuelle tilstedeværelse og dele resultater og ideer på en effektiv måde.

MX Brios Ultra HD 4K-opløsning og avancerede webcam-censor er en del af Logitechs fortsatte innovationer og har givet 70% større pixels end Brio 4K. Det har også fået en AI-forbedret billedkvalitet der automatisk laver en lyskorrektion med ansigtsbaseret billedforbedring.

MX Brio. Foto: Logitech

Logitech lover at det resulterer i et mere naturligt billede og video med dobbelt så god synlighed af ansigter, flere og finere billeddetaljer under vanskelige lysforhold.

Det skulle også have fået avancerede tilpasningsmuligheder der giver brugerne mulighed for at finjustere deres udseende ved manuelt at justere eksponering, farvetone, livlighed, synsfelt og meget mere. Det kræver programmet Logi Options+, Logi tune og G Hub Software.

Logitech oplyser også at de nye webcams er certificeret CO2-neutralt og at papiremballagen kommer fra FSC–certificerede skove og andre kontrollerede kilder. Alle plastdele i MX Brio omfatter certificeret post-consumer genanvendt plast.

De nye webcams kommer på markedet i løbet af marts og får en pris på omkring 1.700 kroner.

About Lars Bennetzen 3850 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.