Netgear på vej med ulåst 5G mobilt hotspot med WiFi 6E

Ny Nighthawk M6 Pro Mobile Hotspot-router lover maksimal hastighed, kapacitet og sikkerhed i én bærbar enhed i ministørrelse

Nighthawk M6 Pro. Foto: Netgear

Netgear har lige fortalt at de kommer til at understøtte det nye 6GHz-bånd på deres Nighthawk M6 mobile hotspot routere, det skete med lanceringen af deres M6 Pro 5G WiFi 6E Hotspot Router (MR6450). Den nye mobile router understøtter 5G internet op til 6 Gbps og WiFi-hastigheder op til 3,6 Gbps.

M6 Pro giver en transportabel og sikker WiFi-forbindelse med en indbygget firewall til op til 32 enheder, hvor end du kan få mobildækning. Rejsende kan nyde uafbrudt videostreaming, Zoom-opkald, onlinespil, opdateringer på sociale medier og upload/download af store filer – alt på samme tid og med sikkerheden i top.

M6 Pro skulle også være oplagt til hjemme- eller sommerhusbrug og kan øge WiFi-dækningen op til 92,5 kvadratmeter med In-Home Performance Mode, blot ved at fjerne batteriet og bruge strømadapteren. I større hjem kan hotspot-routeren bruges sammen med en eksisterende WiFi-router ved at tilslutte den til 2,5 Gbps Ethernet-porten.

Nighthawk M6 Pro. Foto: Netgear

Nighthawk M6 Pro kombinerer Qualcomm Snapdragon SDX65 Mobile Platform med Netgears ekspertise inden for ydeevne med store hastigheder. Det store batteri giver op til 13 timers brug på en opladning, uanset om det er til spil eller arbejde. Hotspottet er ulåst og fungerer dermed med de fleste større 5G/4G-netværksoperatørers SIM-kort.

Tekniske specifikationer:

  • 5G-ydelse: Stærk, pålidelig, sikker 5G-internet med hastigheder på op til 6 Gbps.
  • Ultrahurtige WiFi-hastigheder med WiFi 6E: WiFi-hastigheder på op til 3,6 Gbps for op til 32 enheder til hurtige downloads, spil og streaming.
  • Intuitiv berøringsskærmgrænseflade: Opsæt, administrer, del og overvåg nemt WiFi på 2,8″ LCD-berøringsskærmen.
  • Sikkert og pålideligt netværk: Spar mobildata og undgå farer, når du opretter direkte forbindelse til offentligt WiFi. Nighthawk M6 har en indbygget firewall til en privat WiFi-forbindelse med ekstra adgangskodesikkerhed til web-UI og LCD.
  • Ulåst potentiale: Accepterer nano-SIM-kort fra store 5G/4G-netværksoperatører.
  • In-Home Performance Mode: Forøg WiFi-dækning op til 92,5 m2 derhjemme. Du skal blot fjerne batteriet og bruge strømadapteren.
  • USB-C-port: Oplad en enhed, eller få adgang til en ultrahurtig kablet forbindelse op til 5 Gbps.
  • Mobilt tilbehør: Forøg din 5G-modtagelse ved at tilslutte eksterne 5G-antenner (sælges separat) til de tilgængelige antenneporte.
  • Kraftfuldt 5040mAh batteri: Forbliv forbundet længere. Batteriet holder op til 13 timer på en enkelt opladning.
  • HPUE-understøttelse: Muliggør bedre rækkevidde ved yderkanterne af 5G-dækningsområder.
About Lars Bennetzen 3850 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.