Nu flytter vin-app’en ind i vinskabet

ASKO har lige lanceret et nyt vinopbevaringsskab, der har masser af teknologi til optimal opbevaring af din vin, samt indbygget den populære vin-app, Vivino

Det nye kompakte vinopbevaringsskab, ASKO Wine Climate Cabinet Undercounter, skulle, ifølge pressemeddelelsen, indeholde alle de avancerede pleje- og opbevaringsfunktioner, der skal til for at sikre en optimal opbevaring af vinsamlinger.

Vinkøleskabet indeholder kulfiltreret luft, en UV-resistent glasdør, der beskytter vinsamlingen mod skadeligt UV-lys, samt en vibrationsfri kompressor, der sammen med sensorer sikrer den rette temperatur og luftighed med minimale variationer.

Vinkøleskabet har rene linjer og kan, ifølge ASKO, integreres i et hvert moderne hjem – uanset om det er i et køkken, en stue eller måske i en bogreol. Flaskerne opbevares på træhylder, der tilføjer en subtil, naturlig varme til vinkøleskabet.

Desuden er hylderne teleskopiske, så det er altid nemt at få adgang til flaskerne, og hver hylde har en kridttavle, som du kan bruge til at mærke din vinsamling på. For at skabe den ønskede stemning, kan du også dæmpe eller hæve belysningen i vinkøleskabet.

Vinskabet kommer med en integreret Connect Life-app, hvor man digitalt kan scanne og logge hver flaske. På den måde har man et godt overblik over, hvor vinen er placeret i skabet.

Appen er samtidig forbundet til Vivino, hvilket åbner for en omfattende database på mere end 12.000.000 vine samt relevante informationer om smagning, opbevaring, drikkeklarhed og meget mere.

ASKO Wine Climate Cabinet Undercounter fås i to versioner med henholdsvis én og to temperaturzoner. Vinskabene får en pris på ca. 20.800 kroner og 25.400 kroner.

About Lars Bennetzen 4199 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.