Nu kommer HMD med deres eget smartphone-brand

HMD har tidligere stået bag Nokia-mobilerne, men nu har de fået deres egen smartphone-line og den introducerer de nu

Billede: HMD

De nye mobiler har navnene HMD Pulse Pro, HMD Pulse Plus og HMD Pulse (kan du se et mønster?). Mobilerne retter sig ikke mod folk der smider 10.000 kroner eller mere efter en smartphone, faktisk så fortæller HMD at deres Pro-model har en pris på lige omkring 1.500 kroner.

En af de spændende ting ved de nye mobiler er, at de faktisk lever op til ‘right to repair’ tankerne, og skulle være konstrueret så brugeren let kan skifte en ødelagt skærm, et gammelt batteri eller en bøjet opladerindgang, ved at bruge et iFixit reperationssæt.

HMD fortæller, at modellen, HMD Pulse Pro er udstyret med et 50MP selfiekamera, hvilket skulle sikre gode selfiebilleder (men husk nu lige, at antallet af pixels ikke er alt). Den er også udstyret med AI Super Portrait tilstand, hvilket skulle sikre gode billeder, selv i dårlig belysning.

De to mindre modeller lover en batterilevetid på op til 59 timer, og så ligger prisen på ca. 1.600 kroner for Pulse Plus – der også har en 50MP hovedkamera, mens Pulse har fået et 13MP kamera med AI HDR og den har en pris på ca. 1.100 kroner.

About Lars Bennetzen 3882 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.