Nu lancerer OnePlus deres nyeste model, 10 Pro 5G… I Kina altså

Den nye OnePlus 10 Pro 5G er blandt andet udstyret med anden generation af Hasselblad-kameraet med 150° vidvinkel-linse, en hurtig og effektiv ydeevne samt den hurtigste opladning nogensinde i en OnePlus-enhed, lover OnePlus

Nu bliver den næste flagskibsmobil fra OnePlus lanceret, OnePlus 10 Pro 5G. Datoen er d. 13. januar, men du skal ikke glæde dig for tidligt, for mobilen bliver i første gang kun lanceret på det kinesiske marked. Fra OnePlus forlyder det, at den nye mobil kommer til Europa “senere i 2022″…

Den nye OnePlus 10 Pro er udstyret med anden generation af Hasselblad-kameraet Hasselblad Camera for Mobile, som blev lanceret i 2021. OnePlus har desuden samarbejdet med to Hasselblad Masters-vindere og en Hasselblad-ambassadør for at skabe en endnu mere professionel oplevelse. 

Det er netop Hasselblad-kameraet i OnePlus 10 Pro, der understøtter OnePlus Billion Color Solution, der gør det muligt at anvende Natural Color Calibration med Hasselblad på over en milliard farver. Hvert af OnePlus 10 Pro’s tre kameraer på bagsiden – hovedkameraet, telekameraet og ultravidvinkelkameraet – kan optage i fuld 10-bit farvekvalitet. Som følge heraf tager enheden billeder med en 25 pct. større dækning af DCI-P3-farveskalaen og behandler 64 gange flere farver end smartphones, der optager i 8-bit farver.  

OnePlus 10 Pro er det første flagship fra OnePlus med Movie Mode til videooptagelse, hvor du kan justere ISO, lukkerhastighed og hvidbalance før og under optagelsen af videoen. Movie Mode understøtter også optagelse i et LOG-format uden en forudindstillet billedprofil, hvilket giver videoentusiaster et tomt lærred at arbejde ud fra.  

OnePlus har desuden samarbejdet med to Hasselblad Masters-vindere og en Hasselblad-ambassadør for at skabe Master Style til OnePlus 10 Pro.

Master Style består af tre farvestile – Serenity, Radiance og Emerald – som hver især er blevet kalibreret af henholdsvis Hasselblad Ambassadør Yin Chao og Hasselblad Masters-vinderne Ben Thomas og David Peskens.

Serenity skulle indfange looket og følelsen af Yin Chaos berømte modefotografering og er bedst egnet til portrætter, mens Radiance lover at genskaber Ben Thomas’ stil med hypervirkelighed, hvilket resulterer i stiliserede billeder, der er skabt til at blive delt.

Endelig er Emerald resultatet af et samarbejde med David Peskens, der er kendt for sine naturfotografier og er perfekt til idylliske landskabsbilleder.  

 Funktioner i den nye OnePlus 10 Pro 5G:

 • Hurtig og effektiv ydeevne 
  OnePlus 10 Pro leverer den hurtigste og mest effektive ydeevne på en OnePlus-telefon nogensinde. Det er alt sammen muliggjort af Snapdragon 8 Gen 1-mobilplatformen med en 7th Gen Qualcomm AI Engine, der er fire gange hurtigere end sin forgænger, og en opdateret Qualcomm Adreno GPU, der er 25 pct. mere effektiv end sin forgænger. 
 • Forbedret skærmteknologi skaber en hurtigere og farverig oplevelse
  OnePlus 10 Pro-skærmen har andengenerations LTPO-teknologi, der gør det muligt for enheden at justere sin opdateringsfrekvens mellem 1 Hz og 120 Hz endnu hurtigere end OnePlus 9-serien, afhængigt af, hvilken type indhold der forbruges. OnePlus 10 Pro’s skærm er også den første i branchen med Dual Color Calibration, som sikrer, at OnePlus 10 Pro’s skærm viser præcise og naturlige farver mere konsekvent.  
 • SuperVOOC  Flash Charge skaber den hurtigste opladning nogensinde i en OnePlus-telefon
  OnePlus 10 Pro er udrustet med 80W SuperVOOC Flash Charge, der kan lade det enorme 5.000 mAh-batteri fra 1-100 pct. på blot 32 minutter. OnePlus 10 Pro understøtter også 50W AirVOOC Wireless Flash Charge med 50W, der tager enheden fra 1-100 pct. på 47 minutter. Der medfølger en 80W-opladebrik og et tilhørende USB-C-kabel i æsken til OnePlus 10 Pro. 
 • OnePlus’ ensartede og stilfulde designfilosofi tages til næste niveau
  OnePlus 10 Pro har et redesignet kamerasystem, der smelter problemfrit sammen med telefonens aluminiumsramme til det bageste glaspanel. Enhedens vægtfordeling er også blevet justeret til dens centrum, så enheden føles afbalanceret i hånden.  OnePlus 10 Pro fås i to farvevarianter – Volcanic Black og Emerald Forest.  
 • OnePlus 10 Pro’s Hasselblad-kamera med ultravidvinkel-linse fremmer kreativitet
  OnePlus 10 Pro’s kamerasystem har også et nyt ultravidvinkel-kamera, der tilbyder en synsvinkel på 150°, hvilket er op til fire gange bredere end ultravidvinkel-kameraer på andre smartphones. Den øgede synsvinkel, som OnePlus 10 Pro’s kamera tilbyder, fremmer kreativitet og giver dig mulighed for at fange mere i hvert enkelt billede.
  Som standard tager OnePlus 10 Pro’s ultravidvinkel-kamera billeder med en synsvinkel på 110°, komplet med forvrængningskorrigering, der er baseret på AI. Desuden er kameraet udstyret med en ny Fisheye-tilstand, som giver dig mulighed for at tage billeder i et helt nyt perspektiv.  Både OnePlus 10 Pro’s 150°- og Fisheye-tilstand er tilgængelige via en dedikeret fane i kamera-appen. 

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (3611 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?