Ny 2-i-1 hybrid fra Samsung

Selvom der var fuld fokus på den nye Tab S3 fra Samsung på gårsdagens pressemøde, så havde Samsung et andet, og faktisk mere spændende, produkt de lancerede.

Det var deres nye Galaxy Book, en hybrid, eller 2-i-1 computer. En laptop der også kan være en tablet, og her har de så valgt at gå Windows 10-vejen. Hvilket i vores verden giver rigtig god mening – på den måde kommer der en langt større integration ind i det univers, hvor de fleste trods alt bruger det meste af deres computertid.

Galaxy Book er rettet mod virksomheder eller professionelle brugere, og den findes derfor i en 10,6″ og 12″ udgave.

Den nye hybrid er udstyret med en fuld HD SuperAmoled-skærm, vejer kun 754 gram og er ikke mere end 7,4 mm tyk. Se nu begynder der faktisk at blive rigtig spændende, for det gør faktisk at den let kan tages med på rejsen, og stadig har du adgang til en fuld Windows 10 computer.

Den er bygget op over den nye Core i5 (7. generation) processor, kan udstykkes med op til 8GB ram og op til 256GB lager.

Så har Samsung smidt 2 stk. USB-C-porte ned id en, gjort den klart til LTE og givet den en batterilevetid på omkring 10.5 timer.

Med i kassen er der både en pen og et tastatur, så faktisk mangler du ikke noget i forhold til at komme i gang med at arbejde.

Vi betragter denne pen som noget af det mest spændende Samsung har præsenteret længe, og glæder os til at kigge nærmere på den.

Desværre har Samsung ikke oplyst hvornår vi kan forvente den i Danmark, og heller ikke hvad prisen bliver.

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (2743 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hvis du ikke allerede får vores nyhedsbrev, har du her muligheden for at tilmelde dig.

Vi udsender 1 gang om ugen, så vi kommer ikke til at spamme din mailboks.

Vi holder dine data private, og deler dem ikke med tredjepart