Ny buet Philips LCD skærm med ekstra bred farveskala

Skærmen med den bredeste farveskala tilgængelig fra Philips - 130% sRGB, 104% NTSC

MMD, der står bag Philips-skærme, lancerer en ny buet skærm i 27”, som giver seeren fortryllende og omsluttende billedoplevelse derhjemme. For at gøre billedoplevelsen mere livagtig er den nye skærm udstyret med en bredere farveskala med Ultra Wide-Color teknologi, der giver en præcis farvegengivelse.

Lille radius, stor fordybelse

Med en meget lille krumningsradius på 1.800 mm giver 278E8QJAB skærmen en medrivende oplevelse, idet opfattelsen af dybde øges og billedforvrængning reduceres. Kombineret med Adaptive Sync teknologien giver det en rigtig god oplevelse uden hakken, billedforvrængning og sløring.

Udvidet farveskala

Med forbedret Full HD og den seneste Ultra Wide-Color teknologi tilbyder 278E8QJAB skærmen et af de bredeste farveskalaer på markedet for strålende billeder: Ultra Wide-Color understøtter en bredere farveskala – 130% sRGB (104% NTSC) farveskala i modsætning til den typiske 99% sRGB (72% NTSC). Ved at forbedre hardwaren fremfor at finjustere softwareindstillingerne udvides således den vifte af farver, som brugere opfatter på skærmen.

Dette er nyttigt i mange forskellige situationer. Med den nøjagtige gengivelse af Ultra Wide-Color kan online-shoppere for eksempel se farven på de produkter, som de bestiller, mere præcist – eksempelvis ved køb af en ny bil, nyt køkken eller tøj. I forhold til videoer sikrer Ultra Wide-Color, at hvad du fotograferer, er hvad du ser. Filmproducenter og fotografer kan altså stole på nøjagtig farvegengivelse.

Som supplement til skærmens udvidede farveskala og slanke kurvede linjer, er den også udstyret med VA LED-teknologi, der leverer høje statiske kontrastforhold for ekstra levende og lyse billeder. Dette tager skærmens ydeevner op til et helt nyt niveau til gavn ved foto, film og grafikprogrammer.

Funktioner designet til brugere

Den nye 27” skærm er udstyret med funktioner designet til at gøre visningen til en ren fornøjelse. Flicker-Free teknologi regulerer automatisk lysstyrken for et stabilt billede, og Philips SmartImage Lite justerer indstillingerne, så de tilpasses indholdet, der vises med en dynamisk forbedret kontrast, farvemætning og skarphed på billeder og videoer – alt i realtid med blot ét tryk på en knap. Displayet er udstyret med DisplayPort til højhastigheds dataoverførsel samt HDMI-port. Desuden har skærmen høj kvalitets stereohøjttalere integreret, som supplerer fantastiske billeder med perfekt lyd.

Denne nye Philips 278E8QJAB E-Line skærm, har en vejledende salgspris på 2.079 kroner, og er tilgængelig i butikkerne fra marts.

 

Technical Specifications:

Specification Philips 278E8QJAB display
LCD panel type VA LCD
Backlighting technology W-LED
Panel size 27 inch / 68.6 cm
Aspect ratio 16:9
Optimum resolution 1920 x 1080 @ 60Hz
Viewing angle 178° (H) / 178° (V), @ C/R > 10
Brightness 250 cd/m²
Display colors 1.7 billion
Color gamut (typical) NTSC 104% (based on CIE 1976)
sRGB 130% (based on CIE 1931)
Picture enhancement SmartImage Lite
Convenience Built-in Speakers: 3 W x 2
Kensington lock
Plug & Play Compatibility: DDC/CI, Mac OS X, sRGB, Windows 10 / 8.1 / 8 / 7
Connectivity Signal Input: VGA (Analog ), DisplayPort, HDMI (digital, HDCP)
Sync Input: Separate Sync, Sync on Green
Audio (In/Out): PC audio-in, Headphone out
Stand Tilt: -5/20 degree
Sustainability Environmental and energy: RoHS, Lead-free, Mercury-free
Recyclable packaging material: 100 %
Compliance and standards Regulatory Approvals: CE Mark, FCC Class B, CUEAC, TUV/ISO9241-307, VCCI, RCM, BSMI,
cETLus, CEL, WEEE, CECP, TUV Ergo, TUV/GS
Cabinet Color: Black
Finish: Glossy
About Lars Bennetzen 3822 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?