Endelig kommer Surface Book til Danmark

Måneder efter den spændende Surface Book fra Microsoft blev lanceret, kommer den endelig til Danmark. 20. april er datoen hvor den kan købes i danske butikker

Microsoft vakte en del opsigt ved præsentationen af Surface Book, der er selskabets første egenudviklede laptop. Det strømlinede og minimalistiske design er spændende, og indeni har Microsoft samlet det ypperste inden for teknologien, så brugerne får den ultimative oplevelse.

– Vi har set frem til at kunne præsentere det danske marked for Surface Book, der er vores bud på en laptop i den absolutte topklasse. For os har det været vigtigt at rykke lidt ved grænserne for ny teknologi, og med Surface Book præsenterer vi vores brugere for et meget innovativt design, der indbyder til nye måder at arbejde på. Samtidig har vi bygget en laptop, der rent performancemæssigt leverer den bedste oplevelse, der er mulig med vores tids teknologi, siger Martin Thorning Hansen, divisionschef for Windows & Surface i Microsoft Danmark.

Skærmen på Surface Book kan adskilles fra tastaturbasen og kan anvendes som en stor tablet, der udover touch-input også kan bruges med pen. Surface Book er 13,5” og holder til en hel dags arbejde – og mere til, med en batterilevetid på mellem 12-16 timer afhængig af modellen.

– I takt med udviklingen ser vi også, at flere og flere af vores arbejdsprocesser foregår digitalt, og her er pc’en et virkelig vigtigt arbejdsredskab. Med Surface Book ønsker vi at give vores brugere de bedste forudsætninger i form af den ultimative laptop, slutter Martin Thorning Hansen.

Surface Book findes i forskellige konfigurationer og koster fra 12.999,- kroner. Surface Book kan købes hos danske pc-forhandlere landet over fra d. 20. april 2017, og kan forudbestilles allerede nu hos udvalgte forhandlere og via Microsoft Store.

Læs mere om Surface Book og se de forskellige modeller på Microsoft.dk/Surface.

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (3703 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?